Co o Tym sądzicie ??
Znów Włoska Serie A postawione w tym gorszym świetle. Może być tak że sie skończy na jakiś bredniach i jedynie odaleniu teori Bazzaniego a może być tak jak w przypadku EPOkowej afery że proces i dochodzenie bedzie trwało 5/6 lat...
"Czarny Totek"
Kolejny skandal we włoskim futbolu
'Czarny Totek': kolejni podejrzani
Sądze ze jak coś naprawde takiego miało miejsce to góra dwa/trzy mecze. Poprostu Włosi jak i prawo obliguje ich do tego by sprawdzić wszystkich. Jeśli Bazzani kłamie i bradzi wyjdzie na idiote jakich mało. Ale odważył by sie bredzić ?...
Kolejna temat to ciądnąca sie od 5 lat sprawa "EPOki Juve" Jak w takim tępie będa "badali" informacje podane przez Bazzaniego to tylko czekać aż za 5 lat cos sie wyjaśni. Ale jedna rzecz mnie interesuje jak to jest możliwe ze człowiek który od 5 lat jest zamieszany w afare dopingowa nadal pełni taka funkjce w klubie ???:>> (Giraudo) Przeciesz to jest śmieszne bo jak proces trwa 5 lat to musza cos mniec na niego poprostu muszą bo by nie dobiła prokuratura i sad z siebie idiotów. A w Juve nadal on "siedzi na swoim "stołku" Niby ograniczono działania Agricoli ale to do da jak człowiek który od 5 lat odpowiada jako oskarzony pełni taka funcje w klubie ? Na temat tej afery zostało juz wszystko napisane ale że klub potrafił zwolnic lekarza (czyli jak by sieprzyznał bo zwolnił dla tego ze był umoczony a Giraudo na stołku ...
Proces Juve: dwa lata więzienia dla Giraudo?
Inter zadłużony na 118 mln euro
Kwota która powala.
Przeciesz teraz długi mają takie kluby jak Barcelona ale to one muszą wprowadzać tzw. "plany oszczednościowe" bo ich właścicielem nie jest jeden człowiek czy rodzina.
Suma naprawde jest porażająca ale to nie jest tak jak w przypadku np. Lazio czy Parmy. Bo ja jestem zdanie że w momecie gdy już trzeba bedzie na musss zapłacić nagle sie znajdzie kasa. Nagle ale ta które było juz dawno... Takie jest prawo że masz możliowśc nie płacenia w terminie podatku czy czegoś tam (Chyba że mafii
P.S. Mam nadzieje ze nie zamkniecie tematu. Zwłaszcze ze na stronie głownej moga pojawić sie jeszcze inne "dziwne" informacje dotyczace tych wyżej opisanych spraw...
FORZA GRANDE CALCIO