Niech zgadne jestes z tego inteligentnego elektoratu Kaczynskiego?Tomachos pisze:Idz se chłopie nabij [h**] w butelke, a nie posty w temacie w którym nie masz nic ciekawego do powiedzenia!!A przepraszam sam Jarek bo to byla (jest?) jego ambicja polityczna zostac premierem.
Tusk marionetka Rokity
"Ide se" nabic to co sie pisze przez ch (zapamietaj).
edit:
I wlasnie tacy ludzie jak ty glosowali na Kaczynskiego.Ludzie ktorzy nawet nie wiedzieli jakie poglady mial Tusk.On byl przeciwny legalizacji zwiazkow homoseksualnych podobnie jak Kaczynski.O aborcji nawet nie mowiac.Wiec najpierw sie dowiedz a potem pisz.I uzywaj "muzgu".luk pisze:jeszzce jedno na koniec!! ciekawe co byscie mówili jakby Tusk doprowadził do tego ze homoseksualisci mogli by adoptowac dzieci??? bo ja jakos niechciałbym widziec dwóch gosci i dziecko, które miałoby psychike zesputą do konca zycia ......... ale przeciez to liberalne!!