luk1208 pisze:Po drugie nie wiem jak wy ale ja pracuje i musze płacic podatki wiec nie bardzo mi sie opłaca płacic ciągle 15% podatek bo straciłbym na tym.
Ja tez pracuje to na wstepie.
Tyle ze im wiecej pracujesz tym mniej ci zabieraja
On mial taki chwyt reklamowy a Kaczka dziwaczka ma swoje fantazje i widzi mu sie 4rty wymiar RP.luk1208 pisze:Jeszcze bardziej rozsmieszyło mnie to ze tusk zył 26 lat na cywilnym slubie a tuz przed wyborami zdecydował sie na ślub koscielny??
Byl wierny programowi PO. Wiec gdzie tu powiewanie, no tak powiewal na takiego pajaca jakim jest Marcinkiewicz czy kaczory.luk1208 pisze:jest jak horagiewka na wietrze
luk1208 pisze:histori polski ostatnich 20 lat
Ave ! Ave Komuna !! Pilsudzki wroc !!
creek pisze:wiesniak
Walesa byl, widac ze "polacy" lubie sie wstydzic.
Tomachos pisze: żal mi was!!
I vice versa. Powodzenia w kraju.
czeher pisze:luk1208 napisał:
Jeszcze bardziej rozsmieszyło mnie to ze tusk zył 26 lat na cywilnym slubie a tuz przed wyborami zdecydował sie na ślub koscielny??
chciał sie pokazac ze jest katolikiem??? jakos mu to nie wyszło!!
W jego hasłach programowych był bardzo nie zdecydowany i mieszał a ze było to az nadto widocznr to ludzie jednak mu nie zaufali, bo poco ufac człowiekowi który jest jak horagiewka na wietrze
Dokladnie koles zmienial co chwile zdanie, a najbardziej smiesza takie zmiany najbardziej fundamentalne np do religii!!! jak i rowniez do problemu aborcji, bodajze pod koniec lat 90 byl zwolennikiem aborcji a teraz co, widzi ze wiekszosc spoleczenstwa byla przeciw temu wiec jak przyszly wybory rowniez zmienil zdanie
Juz pal licho te drobne zmiany w jego wypowiedziach (bo wiadomo kto tylko nie zmienia zdania) ale tak fundamentalne zdanie czy stosunek do kosciala czy aborcji - tego sie nie zmienia ot tak sobie - wiec widze ze to Tusk jest populista
Hmm on sie moze tak dostosowuje do otoczenia moze?
W holandi im pozwolili i przestali. Poza tym zaczeli na tym cpaniu zarabiac a nie tracic obywateli.Tomachos pisze:Młodzież ćpa coraz więcej i wyrośnie nam pokolenie zryciaków
Tomachos pisze:Przepraszam, a kto powiedział że Jarosław miał być premierem??
Z tego co bylo wiadome w parlamencie po kazdych wyborach prezesowi partii wypada zostac premierem. A teraz chlopaki nawet nie chca zrzec sie rzadzenia Wawa po ty by wyznaczyc swojego czlowieka. A tlumacza sie ze maja jeszcze tyle do zrobienia
czeher pisze:no jasne tylko Tusk to godny kandydat, co z tego ze zmienia co chwile zdanie i jest ja choragiewka na wietrze, przeciez on jest naj naj naj a wszyscy inni beeeeee
W kraju w ktorym sie wychowalismy prezydent ma gowno do powiedzenia, malo kto go slucha a jego funkcja jest funkcja reprezentacyjna.
Beuhehehehheenasami pisze:komunistow.
nasami pisze:wyjezdzac z kraju
Mowisz ze sie dorobisz jak zostaniesz. Powodzenia.
nasami pisze:z tego kraju jak wolicie komunistow to do chin wyp.....
Hahahahahahahahha
nasami pisze:wolalbym o duzo rydzyka niz jakiegos urbana(zwolennika tuska)ktory bluznil na papieza idzcie se do urbana nara
Pozdrow tate, mame a moze babcie ?
Wstydczeher pisze:A Kaczynskiemu moze zoneczka tlumaczyc podobno z niej jest niezla poliglotka
czeher pisze:no chyba ze sie myle
No chyba.
Matrix cie ma.luk1208 pisze:naprawde chyba mają pranie muzgu zrobione!!
Wojna !! Wojna !! Wojna secesyjna !! Wytepimy glupote !!luk1208 pisze:dwie kategorie A i B!!
luk1208 pisze:ale przeciez to liberalne!!
I wlasnie o to chozi, ze ni wiesz o co chodzi
luk1208 pisze:Dlatego zanim cos napiszecie zastanówcie sie nad tym dwa razy
Powtorz to sobie w myslach jakies 1000 razy, wtedy pogadamy.
Halla Chlopaczek, Halla Eternals !!