Jakim prezydentem będzie Lech Kaczyński?

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu » 25 paź 2005, 17:03

luk1208 pisze:Po drugie nie wiem jak wy ale ja pracuje i musze płacic podatki wiec nie bardzo mi sie opłaca płacic ciągle 15% podatek bo straciłbym na tym.

Ja tez pracuje to na wstepie.

Tyle ze im wiecej pracujesz tym mniej ci zabieraja :? Poza tym ci bogatsi mieliby latwiej dzieki czemu wysypywali by dla tych biedniejszych wiecej kasy. Dodatkowym plusem przy podatku liniowym bylyby inwestycje zagraniczne, ktore oprocz miejsc pracy znacznie rozwinely by gospodarke i infrastrukture.
luk1208 pisze:Jeszcze bardziej rozsmieszyło mnie to ze tusk zył 26 lat na cywilnym slubie a tuz przed wyborami zdecydował sie na ślub koscielny??
On mial taki chwyt reklamowy a Kaczka dziwaczka ma swoje fantazje i widzi mu sie 4rty wymiar RP.
luk1208 pisze:jest jak horagiewka na wietrze
Byl wierny programowi PO. Wiec gdzie tu powiewanie, no tak powiewal na takiego pajaca jakim jest Marcinkiewicz czy kaczory.
luk1208 pisze:histori polski ostatnich 20 lat

Ave ! Ave Komuna !! Pilsudzki wroc !!
creek pisze:wiesniak

Walesa byl, widac ze "polacy" lubie sie wstydzic.
Tomachos pisze: żal mi was!!

I vice versa. Powodzenia w kraju.

czeher pisze:luk1208 napisał:
Jeszcze bardziej rozsmieszyło mnie to ze tusk zył 26 lat na cywilnym slubie a tuz przed wyborami zdecydował sie na ślub koscielny??
chciał sie pokazac ze jest katolikiem??? jakos mu to nie wyszło!!
W jego hasłach programowych był bardzo nie zdecydowany i mieszał a ze było to az nadto widocznr to ludzie jednak mu nie zaufali, bo poco ufac człowiekowi który jest jak horagiewka na wietrze

Dokladnie koles zmienial co chwile zdanie, a najbardziej smiesza takie zmiany najbardziej fundamentalne np do religii!!! jak i rowniez do problemu aborcji, bodajze pod koniec lat 90 byl zwolennikiem aborcji a teraz co, widzi ze wiekszosc spoleczenstwa byla przeciw temu wiec jak przyszly wybory rowniez zmienil zdanie
Juz pal licho te drobne zmiany w jego wypowiedziach (bo wiadomo kto tylko nie zmienia zdania) ale tak fundamentalne zdanie czy stosunek do kosciala czy aborcji - tego sie nie zmienia ot tak sobie - wiec widze ze to Tusk jest populista

Hmm on sie moze tak dostosowuje do otoczenia moze?
Tomachos pisze:Młodzież ćpa coraz więcej i wyrośnie nam pokolenie zryciaków
W holandi im pozwolili i przestali. Poza tym zaczeli na tym cpaniu zarabiac a nie tracic obywateli.
Tomachos pisze:Przepraszam, a kto powiedział że Jarosław miał być premierem??

Z tego co bylo wiadome w parlamencie po kazdych wyborach prezesowi partii wypada zostac premierem. A teraz chlopaki nawet nie chca zrzec sie rzadzenia Wawa po ty by wyznaczyc swojego czlowieka. A tlumacza sie ze maja jeszcze tyle do zrobienia :?
czeher pisze:no jasne tylko Tusk to godny kandydat, co z tego ze zmienia co chwile zdanie i jest ja choragiewka na wietrze, przeciez on jest naj naj naj a wszyscy inni beeeeee

W kraju w ktorym sie wychowalismy prezydent ma gowno do powiedzenia, malo kto go slucha a jego funkcja jest funkcja reprezentacyjna.
nasami pisze:komunistow.
Beuhehehehhee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nasami pisze:wyjezdzac z kraju

Mowisz ze sie dorobisz jak zostaniesz. Powodzenia.
nasami pisze:z tego kraju jak wolicie komunistow to do chin wyp.....

Hahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nasami pisze:wolalbym o duzo rydzyka niz jakiegos urbana(zwolennika tuska)ktory bluznil na papieza idzcie se do urbana nara

Pozdrow tate, mame a moze babcie ? :lol: :lol: :lol:
czeher pisze:A Kaczynskiemu moze zoneczka tlumaczyc podobno z niej jest niezla poliglotka
Wstyd :?
czeher pisze:no chyba ze sie myle

No chyba.
luk1208 pisze:naprawde chyba mają pranie muzgu zrobione!!
Matrix cie ma.
luk1208 pisze:dwie kategorie A i B!!
Wojna !! Wojna !! Wojna secesyjna !! Wytepimy glupote !!
luk1208 pisze:ale przeciez to liberalne!!

I wlasnie o to chozi, ze ni wiesz o co chodzi :?
luk1208 pisze:Dlatego zanim cos napiszecie zastanówcie sie nad tym dwa razy

Powtorz to sobie w myslach jakies 1000 razy, wtedy pogadamy.

Halla Chlopaczek, Halla Eternals !!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”