Jakim prezydentem będzie Lech Kaczyński?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 25 paź 2005, 22:44

Smithu pisze:'Piotrek' napisał:
Miałeś przedstawić argumnety dlaczego Tusk, to dobry prezydent

Tylko i wylacznie dlatego ze jest mniejszym zlem. To byla moja odpowiedz na pytanie juz wczesniej z reszta a te argumenty byly tylko by pokazac wieksze zlo.

Agnieszka napisał:
"Poparło go Radio Maryja." Co to w ogóle ma do rzeczy.

Ano np to ze stare badz tez nie tylko panie zaglosowaly na niego slyszac w radiu jaki to on fajny, albo dlatego ze uslyszaly ze tusk im pozabiera majatek albo ze jest ateista.

Agnieszka napisał:
którzy nie poszli głosować

Glosowalem.

Agnieszka napisał:
Taki człowiek nie nadaje się na pewno na głowę państwa

Niestety i tu widac brak pojecia

Powiem tak, przy podobnych poglądach obu kandydatów głosowałbym na Kaczkę, bo jest trochę doświadczony w tej polityce, a jak tutaj widzimy Tusk się trochę przejechał na kampanii.Jednak niektóre założenia kaczorów są wprost śmieszny, koncepcja państwa policyjnego.Po drugie nie może tak być, żeby prezydent i premier byli z jednej partii :x .Mieliśmy przykład z Millerem i Kwachem, którzy lubili się kryć w niektórych sprawach, ale chyba wzajemna niechęć uratowała Polskę, przed większą kradzieżą.Po trzecie Donald wydaje mi się może i osobą trochę kłamliwą, ale napewno nie tak "chcącej władzy" jak kacza.Ten człowiek, to szczerze mówiąc istny karierowicz, pewnie o tym dziadku Tuska sam kazał Kurskiemu rozpowiedzieć.Ogólnie nigdych ich nie lubiłem, ale mam nadzieję, że rządy będą sprawować dobre, bo cóż mi innego pozostaje ? Nie, że Tusk by wybawił Polskę, ale jednak nie jest takim %$&#^@#.

Co do postu Chłopaczka to powiem jedno...propaganda Rydzyka nie zna granic, przypomnij sobie co zrobili wierni, gdy zobaczyli kamery TVN-u :>.O ile się nie mylę, dwie osoby zmarły naturalnie podczas wyborów, aby wypełnić ostatnią wolę w życiu, czyli iść za głosem o.Tadeusza.Jedno słowo i 3 mln, czy tym * wie ile ich jest, idzie za słowem ojca dyrektora, nie patrząc na nich, więc jak dla mnie sa to darmowi wyborcy.Wystarczy tylko przepchnąć na swoją stronę Rydzyka.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”