dobrze, ze dodalas zazwyczaj, choc powinnas napisac 'czasami'Agnieszka pisze:Zazwyczaj jest tak, że najbardziej narzekają Ci, którzy nie poszli głosować, bo woleli oglądać w TV kolejny odcinek 'Na dobre i na złe' albo powtórkę meczu na Polsacie Sport.
no to chcialbym sie dowiedziec od Ciebie w czym Kaczynski jest lepszy od TuskaAgnieszka pisze:Taki człowiek nie nadaje się na pewno na głowę państwa
100% racjiChlopaczek pisze:Radio Maryja wypina sie na KRRiTV nie przedstawiajac wymaganych przez nia dokumentow a jednak uchodzi im to plazem.Teraz pewnie zdobeda jeszcze wieksze przywileje
ano nie zna granic, Ci sami wielcy katolicy, gdy tylko zobaczyli, ze TVN z kamera chodzi po Czestochowie (spotkanie sympatykow R.M.) zaczeli ich obrzucac obelgami, uzywali takich wulgaryzmow (i nie tylko), ktorych ja nie osmielam sie tutaj wypisacUchi_ pisze:propaganda Rydzyka nie zna granic, przypomnij sobie co zrobili wierni, gdy zobaczyli kamery TVN-u
hehe, po prostu zarowno wschod jak i zachod poznali sie na Kaczynskim szybciej, anizeli wiesniaki z PolskiFearless pisze:Kaczyński jest i ant- niemiecki i anty- rosyjski. Niemieckie i Rosyjskie media już za wczasu stwierdziły, że stosunki między oboma krajami jeszcze bardziej się ochłodzą.
otoz toSmithu pisze:Kolejna sprawa, caly czas pieprza ze chca sie zbratac z PO a widac jak im to zajebiscie idzie. Dzisija wybrali innego marszalka, nie chceli marszalka ktorego zaproponowalo PO co rowniez sklada sie na kulture polityczna a raczej jej brak
wlaczam TV, teletekst, a tu info, ze Jurek jest marszalkiem, no to wiadomo, ze PiS nie chce miec koalicji z PO
Manumef pisze:Ja nie byłem za Kaczyńskim, lecz przeciwko Tuskowi
APEL - DO OSOB, KTORE NIE MAJA PRAWA WYBORCZEGO - NIE UDZIELAJCIE SIE W TEMATACH DOT. POLITYKI, ZWLASZCZA DOT. WYBOROW PREZYDENCKICH
pozdrawiam