1.Czy w związku z coraz to większą presją ze strony użytkowników, myślisz/myślałeś o rezygnacji z funkcji moderatora?
Nie odczuwam tej presji, przynajmniej ostatnimi czasy. Może i ona jest, lecz nie ma na żadnego wpływu na pełnioną przeze mnie funkcję. Był okres, kiedy ze wszystkich stron napierano na mnie, abym zrezygnował z moderowania, lecz nigdy nie przeszło mi przez głowę, aby ulegać i ustąpić z piastowanego przeze mnie stanowiska. Jeżeli miałbym zrezygnować to byłaby to wyłącznie moja decyzja i żadne czynniki zewnętrzne nie miałyby na nią wpływu.
2.Stosunek do alkoholu i dlaczego nie pijesz?
Wszystko jest dla ludzi
3.Seks przedmałżeński?
Nie mam nic przeciwko. Mimo że jestem katolikiem i kościół mówi, iż seks przedmałżeński to grzech to mój stosunek jest zupełnie inny. To powinna być prywatna decyzja danej jednostki i uważam, że nikt nie powinien zabraniać współżycia przed zawarciem związku małżeństwa.
4.Kogo z forumowiczów lubisz najbardziej? I który z kolegów-moderatorów jest Ci najbliższy?
Poznałem sporo ciekawych osób i nie będę nikogo specjalnie tutaj wyróżniał. Są osoby za którymi przepadam i mam z nimi bardzo dobry kontakt (to wcale nie znaczy, że jestem dla nich pobłażliwy) Jeżeli chodzi o grono moderatorów to również nie wymieniałbym tutaj żadnej pojedynczej osoby. Mam kontakt z większością z nich
5.Czy jako osoba romantyczna jesteś lubiany przez dziewczyny? Jeśli tak to jak bardzo? Podoba im się taki styl?
To raczej nie mi oceniać. To tak samo jak ja zapytałbym Was: Czy dziewczynom podobają się Wasze skarpetki?
6.Geneza powstania twojego nicka?
Jak zapewne wiecie wcześniej moim internetowym „imieniem” był beckhs. Jednak nie chciałem być utożsamiany z żadnym piłkarzem, więc wybrałem jakiś „neutralny” nick. Jak się okazało stał się on powodem docinek, ale wcale nie żałuję, że zmieniłem internetowa ksywkę. Nie mogłem wybrać jakiegoś pierwszego lepszego nicka, bo większość byłą już zajęta. Interesuję się poezją itp. Więc wpadłem na pomysł aby obrać ksywkę „romantyk”.
7.Jakie masz plany na przyszłość?
Dostać się do dobrego liceum, a później pójść na studia. Chciałem iść na prawo, ale coraz bardziej odchodzę od tego kierunku. Obecnie moją uwagę przykuwa SGH, Prawo (choć w mniejszym stopniu). Jeszcze mam dużo czasu do namysłu, więc postaram się wybrać najbardziej odpowiedni kierunek studiów. Po studiach dostać jakąś dobrą pracę, najlepiej poza granicami naszego kraju.
8.Kiedyś przyznałeś się do używania samopalacza, czy stosujesz jeszcze jakieś inne sposoby/preparaty na upiększenie swojego ciała?
Moja wypowiedź została wyrwana z kontekstu. Autorowi radzę dokładnie zapoznać się z moją wypowiedzią na ten temat. Samoopalacza używam TYLKO na turnieje taneczne. Zależy co wliczacie do „preparatów” upiększających ciało, jeżeli perfumy itp. to owszem.
9. Czy w ‘normalnym’ życiu również utożsamiasz się z ‘romantykiem’, czy jest, to tylko poza w internecie ?
Tak, w życiu codziennym również utożsamiam się z „romantykiem” i nie jest to żadna poza. Nie myślcie, że jestem jakimś spokojnym maminsynkiem. Po prostu poza zainteresowaniami zwykłego nastolatka mam jeszcze kilka innych i tyle.
10. Interesowanie się tańcem, poezją nie są częste u mężczyzn, a szczególnie u chłopców w twoim wieku. Czy miałeś w związku z tym jakieś przykre doświadczenia np. wyzwiska ?
W życiu codziennym nie, jednak na forum tak. Nie było to dla mnie jednak przykre
To chyba wszystko