FIFA Ultimate Team

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 233

FIFA Ultimate Team

Post autor: MaUser_FCI » 29 paź 2019, 21:03

Ni [ch**] nie kupie następnej. Tę kupiłem tylko dlatego, że ostatnia jaką miałem to 17tka. I ta starsza jest o niebo lepsza.

Ja nie gram w FUT. Gram tylko w sezony i to od lat. Tylko Interem. Wiem, że to srednia ekipa ale to co sie odpierdala to głowa mała. Nie wiem, może mam jakieś złe ustawienia, taktyka nie ta (w porównaniu z 17tką jest tyyyyllleee grzebania jak w jakims FMie), pad juz zajechany ale od tygodnia nie da sie grać. Ok, wiele meczów przegrywam bo za często chce się odegrać po przegranej na wkurwie ale nie wiem, nie da sie grac w obronie. Piłka przelatuje obok obroncow Ci nic, nienaturalnie to wygląda. Dużo dzieciaków gra też juz schematami: przejęcie pizda na dobieg i efekt taki ze po 3 kontaktach Salah czy inny Bale leci przez połowę boiska sam na sam. Styl gry ustawiałem na cofnięty, formacje zmieniałem. NIE DA SIE GRAC. Bramkarz po główkach z tempem żółwia wpuszcza te strzałe i parodycznie rzuca sie w bok :rotfl: Arcadówka jak japierdole, kiedys w tej grze dało się grać i wygrywać samym pomysłem na mecz, sprytem, jakąs inteligencją "boiskową". Teraz to gra na wyklepanie zwodów i schematów. DZieciaki mnie klepią a ja niezależnie z kim gram to mam deja vu i ciągle oglądam te same zagrania. 200 zł w błoto. Mogłem brac przez origin to bym zwrócił.

Przepraszam, jedno im wyszło. Lukaku jest bezradny w kreowaniu gry z piłką :haha:

Wróć do „Gry Forumowe”