Pytania do?-odpowiedzi

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu » 02 lis 2005, 23:59

I slowo stalo sie cialem ...

1. Jaką rolę odgrywa dla Ciebie to forum?
  • Od czasu do czasu bywa ono dla mnie miejscem dzieki ktoremu moge sie wrecz wyzyc, pastwic nad ludzmi posiadajacymi mniejsza wiedze odemnie, czy tez irytowac tych ktorzy mi na to pozwalaja. Lubie robic szum jednak nie mam za wiele (obecnie) na to czasu. Na co mi jeszcze to forum ... Szukam dyskusji, dyskusji ktora bedzie sensownym odbijaniem pileczki z sensownymi argumentami (jak w temacie kosciol). Lubie tez dyskutowac o najlepszej lidze swiata jaka jest PD. A nie ma lepszego miejsca by o niej dyskutowac niz forum. Tacy agenci jak zawdi, niggaz, jarzyna, luk, kali i kilku innych ktorych pominelem sa obywatelami do dyskusji czasem idiotycznej, bo pelnej irytacji i prowokacji, jednak zdarzaja sie i takie z ktorych obydwie strony potrafia wiele wyniesc. To chyba by bylo tyle, no moze czesto tez warto jest zajrzec do tematu mp3 poszukiwana gdzie moge liczyc na prawdziwych magicow od mptrojek.
2. Co robisz oprócz studiowania?
  • Zaczne moze od poczatku. Studiuje dziennikarstwo (zaocznie) w Łodzi. Oprocz tego pracuje 8 godzin dziennie na 2 zmiany w tej oto firmie http://www.hmsweb.de/ .

Co poza tym?

Wiele czasu spedzam ze swojej ukachana, ktora widzicie w avie.

Dodatkowo trenuje karate, czasem bawie sie w parkour. Raz na jakis czas jak mnie ruszy wena zrobie jakas strone, grafike czy inne tego typu elementy kunsztu internetowego.
3. Jak wygląda Twoja hierarchia wartości? Chodzi o kilka najważniejszych pozycji. Mile widziane uzasadnienie.
  • To pytanie spodobalo mi sie najbardziej...

Jak wyglada hierarchia:

Na pierwszym miejscu jestem Ja sam? Powiecie ze to prozne i narcystyczne. Zapewne tak jest ale nie do konca. Bardzo cenie siebie bo wiem ze bez tego nic nie osiagne, trzeba znac swoja wartosc i swoj pulap ktory mozna osiagnac, bez tego szybko idzie zginac w zgnitym juz swiecie.

Co jest dalej? Na rowni stawiam kilka elementow.

Milosc, Przyjazn, Real, Karate - wartosci ktore wiele mi daly, ktore sprawiaja ze wiem po co zyje. Czy trzeba czegos wiecej? Kazda z nich daje mi radosc i smutek, kazda przynosi zle i dobre momenty, dzieki kazdej wiele sie nauczylem i dzieki kazdej jestem kim jestem i wyroslem na takiego skurczybyka jaki wlasnie myka palcami po klawiaturze...

Co dalej ... Nie ma nic wiecej bo wedlug mnie wszystko zamienia sie w tych pieciu ktore wymienilem ...
4. Z czego w swoim życiu jesteś dumny a czego się wstydzisz?
  • Hmmm, wstydzic troche mi obce slowo, jednakowoz wydaje mi ze za wszystkie zle rzeczy zawsze odpokutowuje nalezycie, dzieki czemu w jakims sensie jestem oczyszczony. Bywaly roznego rodzaju akcje, slowa czy czyny ktorych powinienem sie wstydzic jednak wyznaje zasade "zapamietaj dobre chwile i wyzyc zle momenty".

Dumny? Ja? Na pewno z siebie, z tego ze zyje i ze swoich cech takich jak pewnosc siebie, inteligencja, samodzielnosc, szczerosc, amibcja, upor w darzeniu do celu, romantyczna dusza, umiejetnosc zwracania na siebie uwagi.

Jestem tez dumny z drogi karate jaka przeszedlem. Wielu pewno nie ma nawet pojecia czym jest karate, mnie wydaje sie ze to odkrylem, teraz gdy mam malo czasu na trening czesto boli ze tak wlasnie jest.
    Jednak ja wiem jedno, wroce na Dojo (sale treningowa) i bede trenowal z taka czestotliwoscia jak jeszcze przed wakacjami.

Dumny jestem tez ze swojej dziewczyny, ze swojego chrzesniaka, ze znajomosci jakie w zyciu zawarlem i z umiejetnosci jakie nabylem.

Dumny jestem z przyjazni jaka mnie w zyciu spotkala z jednym gosciem ktorego kocham jak brata i to dla mnie bardzo wiele znaczy.

Wiem co to znaczy miec prawdziwego przyjaciela.

ps. Dumny jest ze jestem Madritista.
5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz wśród ludzi i jak ona się przedstawia w Twoim wypadku.
  • Nazwalbym to prawdziwoscia, byciem soba, szczeroscia samego siebie. Dla mnie wazne jest by ktos nie udawal i nie tlumil swoich emocji wtedy kiedy wypada.

Jezeli chodzi o mnie zawsze jestem jaki jestem.
6. Smithu - jaki alkohol najczęściej pijesz.
  • Smirnoff Ice - najchetniej jablkowy.
7. Spamowanie i prowokacje nie były sportowym zachowaniem, można powiedzieć, że starannie spaliłeś wszystkie mosty... po czym wróciłeś. Po co, skoro stworzyłeś lepsze miejsce dla swoich ziomów?
  • Niestety lepszy swiat upadl, nie z mojej winy, bylo wiele przeszkod i nie wszystko udalo sie przeskoczyc gdy sam nie mialem wszystkiego pod reka. Niestety :? Po co wrocilem? Bo tu tez sa moje "ziomy".

Czy spalilem wszystkie mosty, nie bylbym taki pewny, w koncu mimo wszystko wsrod wielu ciesze sie sympatia. Inni mnie nie trawia ale akurat na to leje, nie znaja mnie, czasem moze cos tam przeczytaja i juz im nie lezy, coz nie wazne jakie jest opakowanie wazne co jest w srodku.

Zeby do tego dotrzec trzeba sie zatrzymac chwile, pomyslec ...
8. Dlaczego to ty powinieneś dostać moderkę i czy twoim zdaniem przyjąłeś przegraną z godnością?
  • Wtedy dlatego ze bylem userem o duzym (w miare) stazu, zasluzonym, zrobilem cos dla calego serwisu i forum (newsy, felietony, zmiana rang). To suche fakty.

Pozniej zaczela sie dyskusja w chwili gdy papiez zaczal odchodzic z tego swiata, wtedy zaczelem powoli tracic, pozniej zaczelo irytowac mnie opieszale dzialanie adminow i czesto bledy modow tak wiec przestalem sie nawet starac i zaczelem wojne, z ktorej jestem nawet zadowolony.

Czy z godnoscia, nie. Ale wcale sie temu obecnie nie dziwie. Modem zostal najpierw gosc ktory w ogole zapomnial o forum (bellus), w dalszym ciagu modem byl dzieciak (becks) no i nowym modem zostal nowy czlowiek, ktory gowno zrobil dla forum i calego pilka.pl, co prawda imponowal stylem pisania i wiedza ale to nie wszystko. Mialem chyba powody zeby sie wkurzyc :?
9. Nie sądzisz, że wywyższanie jest śmieszne w przypadku ludzi, którzy się nie znają osobiście i niewiele o sobie wiedzą?
  • Z tym ze ja sie wcale nie chce wywyzszac, zawsze pisze co mysle a skoro widze ze jestem lepszy to tez o tym pisze, tyle. Natomiast jezeli ktos jest lepszy to ja to tez widze i siedze pokornie i przyznaje komus racje.

Nie jestem debilem, ja pewnie niektorym sie wydaje.

10. Jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość? Co chcesz w życiu osiągnąć?

• Zona, dzieci, rodzina, przyjazn, karate, dziennikarstwo, trenerka ...

A rozwijajac

Chce sie ozenic (z obecna wybranka mego serca), miec 2 dzieci, dorobic sie dosc szybko a plan juz na to mam (kilka rzeczy musi wypalic), zalozyc rodzine, zachowac przyjazn z tymi ktory w jakis sposob kocham, dalej isc droga karate, pracowac jako dziennikarz prasowy, najlepiej jako specjalista primera division, na starosc zajac sie trenowaniem mlodziezy w jakims klubie pilkarskim.

Dzieki za ciekawe pytania.

Wróć do „Gry Forumowe”