Żeglarstwo...

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: veelden^ » 11 lis 2005, 18:01

Ciekawy temat. Z zeglarstwem mam doczynienia juz od 4 lat. Po maturze cala ekipa wybralismy sie na Mazury i byla to "milosc od pierwszego wejzenia" :D Teraz co roku jestem na Mazurach, zeby chociaz przez 2 tygodnie poczuc sie totalnie wolnym, i miec wszystko gleboko w powazaniu 8) Jak narazie za kazdym razem plywalem na innej lodce. Najpierw byla to stara, troche wydezelowana, ale za to mocno klimatyczna Venus (psulo sie prawie wszystko, ale za to wspomnienia niezapomniane :lol:) , nastepnie Sasanka 660 SN, pozniej Dezeta (ale to cacko chodzi :P). W tym roku natomiast plywalem na Sportinie. Ze wzgledu na miejsce mojego zamieszkania czesto ze znajomymi wybieramy sie pozeglowac na Omegach nad jez. Zywieckim. Sam niestety patentu jeszcze sie nie dorobilem. Niestety nie mam tego komfortu, ze na wszystko dostaje od rodzicow i sam musze pracowac na to co mam, a prawo jazdy, studia, nowy komp, dziewczyna, to wszystko kosztuje i narazie na patent mnie nie stac. Wiem jednak jedno, jak zdrowie dopisze to napewno kiedys sobie zrobie, bo plywac umie, brakuje tylko papierka ;) Pozdro

Wróć do „Inne sporty”