Korzystając z dużej ilości wolnego czasu zacząłem intensywniej grać. Na pierwszy ogień poszedł Assasin's Creed Odyssey.Na początku gra sprawiła na mnie duże wrażenie.Jednak po pewnym czasie zwyczajnie zaczęła mnie nudzić.Idąc tylko główną fabułą ciężko o odpowiednie wyposażenie i poziom naszego wojownika,a misje poboczne i lokalizacje po pewnym czasie męczą ze względu na monotonię-znajdź to i to,zabij bandytów,itp.Przestałem grać ukończywszy jakieś 3/4 .Na plus na pewno ogromny,dobrze odwzorowany świat.Przyjemny jest też system walk.
Miłym zaskoczeniem jest dla mnie Batman:Arkham Knight.Trafiłem za 40 zł nie mając żadnych oczekiwań.Gra jednak okazała się naprawdę ciekawa.Przeszedłem bez znudzenia.Klimat mrocznego miasta odwzorowany po mistrzowsku.Graficznie jest petarda,a gra została wydana 2015 roku.Fajne jest to,że każdy znajdzie swój sposób na kończenie poszczególnych elementów.Lubisz rozwałkę? Nie ma problemu.Chcesz po cichu eliminować wrogów? Żaden problem.Przyznam szczerze,że niejeden raz musiałem się zastanawiać jak przejść przez zamknięte drzwi czy dostać się w niedostępne miejsce.Czasami irytowało transportowanie Batmobila w różne zakamarki,ale ogólne rzecz biorąc-bardzo dobrze zainwestowane pieniądze.