PKO Ekstraklasa - sezon 19/20!

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

PKO Ekstraklasa - sezon 19/20!

Post autor: DDK » 28 kwie 2020, 23:40

Chłopie, przecież ja bym na Wisłę jeździł i w 4 lidze. Nie ma znaczenia czy gramy sparing z Garbarnią czy mecz na Legii. Jak Legii nie lubię, tak mogę Ci podać przynajmniej 10 klubów w Polsce, które bardziej mi zaszły za skórę.

Co do Twojego postu to chodzi mi, że znowu bije z niego "jesteśmy najlepsi, więc nam się należą największe pieniądze". Dla mnie to jest temat, jaki często słyszałem od Warszawiaków - jesteśmy stolicą, więc należy nam się więcej. Jesteśmy stolicą, więc powinniśmy być uprzywilejowani. Jesteśmy stolicą, więc jesteśmy najlepsi. Jesteśmy Warszawiakami, więc czujemy się lepsi. Często taki przekaz słyszę. Ciekaw jestem czy byś to samo mówił, jakby Legia była w połowie tabeli ;)
Bienias pisze:
28 kwie 2020, 23:32
Pomimo wszystko chyba szybko zapomniałeś kto ratował Twój klub przed rodowitymi krakusami spod herbu "sharsk"
Przecież nie napisałem, że wszyscy, tylko większość. Bardzo dobrze pamiętam i tacy ludzie zasługują na szacunek. Co do "sharks" to pozwól, że nie będę się tutaj na ten temat wypowiadał.
Bienias pisze:
28 kwie 2020, 23:32
A co do prywatnych spostrzeżeń. Często bywałem w Krk i jako Warszawiak bardzo dobrze wspominam to miasto, Szczególnie po wieczorze kawalerskim, który organizowałem. Nasza starówka nie ma podjazdu do Waszej.
No to cieszę się, aczkolwiek mi jeszcze bardziej spodobał się Toruń. W Warszawie za to, odwrotnie od większości, lubię okolice Pałacu Kultury i Nauki.

Wróć do „Polska”