Pytania do?-odpowiedzi

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 13 lis 2005, 12:22

1.Czy nie przeszkadza Ci to, ze większość userów Cię nie lubi i uważa Cię za dziwaka?

Hmm, nie, nie przeszkadza mi to, [czasem mnie to smieszy] gdyz ja zachowuje sie normalnie, naturalnie :)
To Wy mnie uwazacie za dziwaka [wiekszosc wypowiadajacych sie uzytkownikow] - zdaniem moich znajomych [tych w realu] nie jestem wcale dziwny, choc poglady mam wszedzie te same :)

2.Dlaczego na sile chcesz być najbardziej kontrowersyjny, bo zdajesz sobie przecież sprawę, ze niektóre twoje teorie są po prostu dziwne. Czy to nie jest tak, ze Twoje pomysły powstają pod wpływem chwili – po prostu on napisał tak, to ja napisze odwrotnie?

Nie chce byc na sile kontrowersyjny, ale ... z reguly jestem :) Gdyz mam dosc odmienne zdanie na wiele spraw niz Wy.
Moze i moje teorie sa troche dziwne, zakrecone, ale napewno nie powstaja spontanicznie, tego mozecie byc pewni. Nikomu na zlosc nie robie, nie pisze celowo odwrotnie niz Wy :)

3.Lubisz 'kablować' i to w często w bardzo dziecinny sposób. Sprawia Ci to przyjemność?

Tutaj odpowiem krotko : domagam sie sprawiedliwosci, a Wy sobie nazywajcie to kablowaniem.

4.Skąd uwielbienie dla tak dużej ilości klubów?

Hmm, to jest ciekawa sprawa. Otoz tak naprawde najwieksza 'miloscia' darze tylko kilka klubow :) W Polsce Legii Warszawa, a na swiecie Interowi.
Lokalnie 'kibicuje' Polonii Bytom. A reszta klubow, hmm, lubie kluby, ktore przygarniaja niechcianych gdzie indziej pilkarzy, np. Brescia (Baggio, Di Biagio, Schopp), czy tez od niedawna Bolton Wanderers (Okocha, Giannakopoulos, Diouf).
Inne kluby, ktore mialem jeszcze w podpisie lubie albo przez to, ze wygralem dzieki nim sporo $$ :) albo dzieki temu, ze graja tam Polacy [np. Vitoria G. od jakiegos czasu, czy Spartak M. od momentu, gdy przeszedl tam Kowalewski]. Austrii Wieden zaczalem kibicowac niedawno, gdy wyeliminowali Legie :) Wiedzialem, ze cos osiagna w PUEFA, pozniej takze co mecz w UEFA stawialem na nich, nawet raz trafilem kurs 10.25 :!: tak, tak, taki kursik ulozyli bukmacherzy na zwyciestwo Austriakow w meczu z Hiszpanami [juz nie pamietam nazwy druzyny]

5.Twoje posty przypominają estetyką zeszyty pierwszoklasistów, tutaj podkreślone pozdrawiam zamiast tematu lekcji, tutaj przerwa na linijkę, na końcu zdania buźka. Nie myślałeś nad zmianą infantylnego stylu?

Zeszyty pierwszoklasistow :?: Chyba nie widzieliscie dawno zeszytow :lol2:
Lubie, zeby post ladnie wygladal, wtedy go sie czyta z wieksza przyjemnoscia, anizeli post, ktory zawiera ponad 50linijek tekstu, i caly bez zadnego akapitu, przerwy, podkreslenia, pogrubienia, itp.
Nie mam zamiaru zmieniac stylu mojego pisania.

6.Twoje posty wyglądają jak wstęp do wypowiedzi. Dyskusja polega na wymianie argumentów, a ty wygłaszasz niepodważalne równoważniki zdań. Nie myślałeś, żeby uzasadniać albo chociaż kończyć myśli?

Hmm, ciekawa teoria ;) Wstep do wypowiedzi, wiem na czym polega dyskusja, ale kto powiedzial, ze ja chce z Wami dyskutowac :) Ja tylko wyglaszam czasem swoje poglady, najczesciej nikt sie z nimi nie zgadza ;) ale z doswiadczenia wiem, ze czesto niepoparte zadnymi argumentami zdania sie sprawdzaja :)
Jak bede chcial podyskutowac na jakis temat dluzej, sensowniej, to wtedy bede sie staral rowniez popierac swoje zdanie jakimis argumentami :)

7.Podobno edukujesz się. Gdzie i co potem będziesz robić?

Tak, jeszcze sie ucze [niestety]. Zawalilem sobie jeden rok, to musze sie uczyc dluzej, jestem w klasie maturalnej LO.
A co bede robic pozniej :?: Hmm, chcialbym studiowac na 'usiu' :lol2: dokladnie to politologie, ale czy sie dostane to juz inna sprawa ;)
Mam rowniez inne alternatywne opcje.

8.Jakie masz autorytety oprócz Janasa, nie tylko sportowe?

A kto powiedzial, ze Janas to moj autorytet :?: To bardzo dobry trener [1/4 Ligi Mistrzow, awans do MŚ2006], ale zeby byl od razu moim autorytetem.
Inne autorytety, musze przyznac, ze ich nie posiadam, nie wzoruje sie na innych, staram sie zyc zgodnie z soba, nie kieruje sie w zyciu jakimkolwiek mottem.

9.Czy jako wielki Legionista odwiedziłeś kiedyś Żyletę?

Hmm, wielki :?: po prostu kibic :) ale niestety nigdy nie bylem w Warszawie, ale gdy tylko bede mial czas [na taki wyjazd z Bytomia trzeba go miec sporo] to odwiedze stadionik :)

10.Jak zaczęła się Twoja miłość do Rasiaka?

Nie milosc ;)
A kiedy :?: hmm, nie tak dawno ;) Gdy szalal z Niedzielanem w ataku Groclinu oraz reprezentacji Polski, i pamietny ten mecz z Wegrami :)
A pozniej juz coraz bardziej przekonywalem sie do Rasiaka :) Gdy tylko dowiedzialem sie, ze byc moze bedzie grac w mojej ulubionej lidze [Serie A] bardzo sie ucieszylem, niestety, Siena limit zawodnikow spoza UE wykorzystala, i Polak zostal 'na lodzie'. Gdy podpisal kontrakt z Derby County nie bylem zachwycony, ale gdy co weekend [czasem rzadziej] dowiadywalem sie, ze strzela bramki [wiekszosc widzialem] coraz bardziej przekonywalem sie do niego :)
Tak to sie zaczelo :)

Serdecznie dziekuje za udzial w zabawie :)
Mam nadzieje, ze dzieki tym 10. pytaniom dowiedzieliscie sie troche wiecej o mnie :)
Mam nadzieje, ze odpowiedzi sa w miare wyczerpujace, jesli ktos chce mi zadac jakies pytania - nie krepowac sie - priv istnieje :)

pozdrawiam

Wróć do „Gry Forumowe”