Hmm, nie, nie przeszkadza mi to, [czasem mnie to smieszy] gdyz ja zachowuje sie normalnie, naturalnie
To Wy mnie uwazacie za dziwaka [wiekszosc wypowiadajacych sie uzytkownikow] - zdaniem moich znajomych [tych w realu] nie jestem wcale dziwny, choc poglady mam wszedzie te same
2.Dlaczego na sile chcesz być najbardziej kontrowersyjny, bo zdajesz sobie przecież sprawę, ze niektóre twoje teorie są po prostu dziwne. Czy to nie jest tak, ze Twoje pomysły powstają pod wpływem chwili – po prostu on napisał tak, to ja napisze odwrotnie?
Nie chce byc na sile kontrowersyjny, ale ... z reguly jestem
Moze i moje teorie sa troche dziwne, zakrecone, ale napewno nie powstaja spontanicznie, tego mozecie byc pewni. Nikomu na zlosc nie robie, nie pisze celowo odwrotnie niz Wy
3.Lubisz 'kablować' i to w często w bardzo dziecinny sposób. Sprawia Ci to przyjemność?
Tutaj odpowiem krotko : domagam sie sprawiedliwosci, a Wy sobie nazywajcie to kablowaniem.
4.Skąd uwielbienie dla tak dużej ilości klubów?
Hmm, to jest ciekawa sprawa. Otoz tak naprawde najwieksza 'miloscia' darze tylko kilka klubow
Lokalnie 'kibicuje' Polonii Bytom. A reszta klubow, hmm, lubie kluby, ktore przygarniaja niechcianych gdzie indziej pilkarzy, np. Brescia (Baggio, Di Biagio, Schopp), czy tez od niedawna Bolton Wanderers (Okocha, Giannakopoulos, Diouf).
Inne kluby, ktore mialem jeszcze w podpisie lubie albo przez to, ze wygralem dzieki nim sporo $$
5.Twoje posty przypominają estetyką zeszyty pierwszoklasistów, tutaj podkreślone pozdrawiam zamiast tematu lekcji, tutaj przerwa na linijkę, na końcu zdania buźka. Nie myślałeś nad zmianą infantylnego stylu?
Zeszyty pierwszoklasistow
Lubie, zeby post ladnie wygladal, wtedy go sie czyta z wieksza przyjemnoscia, anizeli post, ktory zawiera ponad 50linijek tekstu, i caly bez zadnego akapitu, przerwy, podkreslenia, pogrubienia, itp.
Nie mam zamiaru zmieniac stylu mojego pisania.
6.Twoje posty wyglądają jak wstęp do wypowiedzi. Dyskusja polega na wymianie argumentów, a ty wygłaszasz niepodważalne równoważniki zdań. Nie myślałeś, żeby uzasadniać albo chociaż kończyć myśli?
Hmm, ciekawa teoria
Jak bede chcial podyskutowac na jakis temat dluzej, sensowniej, to wtedy bede sie staral rowniez popierac swoje zdanie jakimis argumentami
7.Podobno edukujesz się. Gdzie i co potem będziesz robić?
Tak, jeszcze sie ucze [niestety]. Zawalilem sobie jeden rok, to musze sie uczyc dluzej, jestem w klasie maturalnej LO.
A co bede robic pozniej
Mam rowniez inne alternatywne opcje.
8.Jakie masz autorytety oprócz Janasa, nie tylko sportowe?
A kto powiedzial, ze Janas to moj autorytet
Inne autorytety, musze przyznac, ze ich nie posiadam, nie wzoruje sie na innych, staram sie zyc zgodnie z soba, nie kieruje sie w zyciu jakimkolwiek mottem.
9.Czy jako wielki Legionista odwiedziłeś kiedyś Żyletę?
Hmm, wielki
10.Jak zaczęła się Twoja miłość do Rasiaka?
Nie milosc
A kiedy
A pozniej juz coraz bardziej przekonywalem sie do Rasiaka
Tak to sie zaczelo
Serdecznie dziekuje za udzial w zabawie
Mam nadzieje, ze dzieki tym 10. pytaniom dowiedzieliscie sie troche wiecej o mnie
Mam nadzieje, ze odpowiedzi sa w miare wyczerpujace, jesli ktos chce mi zadac jakies pytania - nie krepowac sie - priv istnieje
pozdrawiam