Pytania do?-odpowiedzi

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 24 lis 2005, 21:38

Cześć.

1.Czym sie zajmujesz na co dzień
Pracą oczywiście. Ciężką nawet, ale najwidoczniej taki mój los. Coraz rzadziej znajduje się porządna praca dla ludzi z wyższym wykształceniem, toteż robię jako przedstawiciel na mój region jednej z największych firm na świecie, producenta najsłynniejszego napoju na ziemi. Coli, żeby nie było. A studia to psychologia. Wieczory spędzam w klubach, gdzie przepierdzielam ciężko zarobione grosze.

2.Czy nie przeszkadza Ci, ze w opinii wielu userow jesteś napinaczem a Twoje posty ograniczają sie do cytowania i czepiania sie? Czy wg Ciebie w ogóle możliwa jest normalna dyskusja na forum, gdzie poziom jest jaki jest?
Powiem tak – na tym forum jest ledwie kilku ludzi, z którymi mogę podyskutować na poziomie. Reszta to patałachy, którymi gardzę. Co do cytowania, po prostu łatwiej mi tak odpowiadać na dany post, tekst. Nie ma w tym żadnych docinek, choć przyznam, że dużo łatwiej o celną ripostę gdy się delikwenta zacytuje. Każdy ma w sobie coś z napinacza. Moje początki na forum ograniczały się do zwalczania ów procederu, ale doszedłem do wniosku, że jak każdy o czemu nie ja? Zresztą kilka metamorfoz już miałem, zauważyliście chyba.

3.Jak się przedstawia obecnie Twoja edukacja? Kształcisz się dalej (jeśli tak to w jakim kierunku) czy ten etap życia masz już za sobą?
Mam za sobą ten najlepszy okres życia, mianowicie lata studenckie, które do tej pory wspominam doskonale. Mam nadzieję, że zmotywuję się na kolejny kierunek 8). Psychologię już mam za sobą.

4.Skąd właśnie taki a nie inny nick?
W moim mieście pełno moich tagów. Mój podpis jest taki jak na forum i tak też kiedyś na mnie wołano. Zostało po prostu, ale szczeniackie lata były jak tak mówili.

5.Przedstaw swoje 3 największe zalety oraz 3 największe wady według Ciebie.
Nie mnie to oceniać, ale spróbuję.
Do moich zalet należy na pewno elokwencja. Mówić, pisać mogę godzinami, o ile mam wenę, chęć i jestem nietrzeźwy. Tak, po pijaku lepiej się z ludźmi dogaduję, czemu? Nie wiem. Zaletą jest też odwaga. Nie boję się podejść do dziewczyny, która mi się podoba, nie boję się opierdzielić kolegę z roboty, nie boję się pająków. Ogólnie w szkole często wyskakiwałem na solo z większymi ode mnie, ale zakończenia takich historii pozostawię dla siebie. Więcej nie pamiętam raczej, albo może nie chcę powiedzieć, bo na narcyza wyjdę. Wady? Alkoholizm przede wszystkim. Serio. Już nie panuję nad sobą, nad tym ile wypijam i co potem robię. Owszem, po kilku kielichach uruchamia się drugi Snipp, ten lepszy, ale po kolejnych jest coraz gorzej. Ogólnie właśnie to uznaję za swoją największą udrękę, z którą o dziwo walczyć nie mam ochoty. Potem jeszcze egoizm się znajdzie, bo tej pory zawsze byłem sam. Wszystko zawdzięczam własnej pracy, zero grosza od bliskich, na wszystko zarabiałem SAM i do jasnej cholery tylko SAM! Dlatego też stałem się trochę nieufny, a co za tym idzie egoistyczny.

6.Opisz w skrócie siebie, ile masz lat itp. podobne.
Niedługo jakaś tam rocznica bo już 25 wiosen. Niedługo to za mniej niż pół roku :]. Prosty przedstawiciel znanej firmy, pasjonujący się piłką, dobrą muzyką i trudnymi kobietami. Nie powiem gdzie mieszkam, gdyż wyjdą na jaw moje rodzinne powiązania z innym użytkownikiem popularnego forum internetowego, a tego nie chcę. Powiem, że jestem Kaszubem z krwi i kości. Ha!

7.Twój jedyny cel to ośmieszenie i sprowadzenie do parteru oponenta. Zdaje się, ze szczególną przyjemność sprawia Ci wyprowadzenie z równowagi osób nerwowych. Nie sadzisz, że to trochę nie sportowe zachowanie?
Kto to pytanie wymyślił? Mówiłem, że gardzę kretynami i wcale ich nie ośmieszam, jedynie ukazuję ich idiotyzm i takie tam. Każdy jest nerwowy, ale tylko niektórzy ukazują to na forum.

8.Snipp pija?
Nie :lol:.

9.Z kim masz najlepsze kontakty na forum?
Żadnego użytkownika tegoż forum nie znam poza nim, aczkolwiek jak wspomniałem jest jeden taki napinacz, którego darzę szczególną sympatia, ale na to forum nie zawitał jeszcze. Zresztą jak ktoś tam pogadać chce to na priv.

10.Co do cholery masz w avatarze?
Najpiękniejszą kobietę na świecie. Monicę.

Papa.

Wróć do „Gry Forumowe”