Chlopaczek ty to pewnie kopany w prącie byś nie upadł i strzelił po pajeczynie. Ja to wiem. Chodzi o to, że tylko głupiec nie kuma, że Inter po 27 kolejkach majacy 6 karnych to zart, Milan ma 17 i za kazdy kontakt chce karnego, ale wyobraz sobie ile karnych było na Lukaku po prostu bo chłop jest duzy i fizycznie trudno go powstrzymac. Ktoś kiedys powiedział, że zatrudniajac Conte zaczyna sie mecz od 1-0, majac Lukaku i sedziowanie jak Milan powinnismy zaczynac mecze od 2-0, a tak nie jest. Ja tylko skromnie zaznaczam, że nie zawsze bedziecie mieli karne i takze w stosunku do was beda sie mylic, a 17 karnych moze tylko swiadczyc o tym ze sedziowie bardzo uwaznie sedziuja wasze mecze. Takze pokory dla twoich ziomkow po szalu. Jakie sedziowanie jest kazdy widzi. Ok, miejcie sobie te karne, ale prosze, nie idzcie ta droga co saba i Ludwik Dorn. Jestescie preferencyjnie traktowani w tym sezonie, takze z wyrazami szacunku, morda w kubeł
Na pohybel czarnym i czerwonym (nomem omem) sie z Tobą napije, choc bardziej piwa czy wina, bo mocny alkohol juz nie dla mnie.