AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Chlopaczek » 15 mar 2021, 11:30

Babel pisze:
15 mar 2021, 0:32
Chlopaczek ty to pewnie kopany w prącie byś nie upadł i strzelił po pajeczynie. Ja to wiem. Chodzi o to, że tylko głupiec nie kuma, że Inter po 27 kolejkach majacy 6 karnych to zart, Milan ma 17 i za kazdy kontakt chce karnego, ale wyobraz sobie ile karnych było na Lukaku po prostu bo chłop jest duzy i fizycznie trudno go powstrzymac.
Wstawcie do ataku jakiegos chlystka z primavery to sie czesciej bedzie przewracal niz Lukaku i moze karnych tez bedzie wiecej.
Ostatecznie sprawa rozbija sie o to czy te karne byly sluszne czy nie. Jezeli byly sluszne to nie ma dyskusji nawet jezeli byloby ich 127 w sezonie. Jezeli byly niesluszne to wtedy jest problem. Liczba karnych dla Interu tez tutaj nie ma nic do rzeczy aczkolwiek rozumiem poczucie niesprawiedliwosci wynikajace z dysproporcji.
orzeu pisze:
15 mar 2021, 11:06
a no to fakt przy faulu na Theo mógł dać czerwień
Mogl tez dac zolta i to wlasnie zrobil. Dla mnie faktycznie tam bylo blizej do czerwonej a cala sytuacja wygladala tak jakby Theo chcial jak najszybciej sfaulowac i zatrzymac gre aby sedzia sprawdzil sytuacje z karnym.

Wróć do „Włochy”