piwus pisze:nękać nieoficjalna stronę za to, że napisała, że któryś z nabytków Ptaka pochodzi z ligi regionalnej.
Na pewno wszysto w porządku z czytaniem? Przeczytaj pogrubiony tekst i swoją odpowiedzz ligi regionalej, ale u nas bramki zdobywa Laughing
w sumie ja tez bym nie chcial, zeby na jaw wyszla informacja, ze do nas sprowadza sie zawodnikow z czwartej ligi brazylijskiej, ale pozniej okazalo sie, ze Milar jest naprawde wartosciowym pilkarzem Smile i na polskie boiska to wystarczy Exclamation
Ptak zagroził, że jeśli strona nie zostanie zamknięta, on odejdzie z Pogonii. Na stronie oficjalnej w tym czasie dziwnie gineły komentarze przeciw i pojawiały się laurki dla pana Ptaka.
Oprócz tego gratulacje za niezrównoważonego syna, którego zatrudnił w klubie (sprawa była dwa lata temu, zachowywał się jak po psychotropach), sam ojciec tez nie gorzej świrował. Gratulacje za wieczne groźby o odejściu, jeśli nie nie dostanie terenów; nie chcialbym być na miejscu szczecińskich kibiców. Ktoś powiedział złe słowo na Ptaka, Ptak na walizkach. Gratulacje za Panika-Pietrzaka-Panika, numer roku.
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr, nie clonercloner pisze:a LKS wycyckal dawno temu
Tacy ludzie jak Ptak toczą polską piłke jak rak. Stawianie na starych Brazylijczyków, zamiast na równie dobrych młodych graczy, podpisywanie takich kontraktów, by móc bez żadnego wyjaśnienia wyrzucić piłkarza z klubu (vide Moskalewicz).
Rozumiem, że napisałeś o Ptaku, bo ja wyśmiałem tą nominację. To również nie jest infantylne działanie na przekór