Bo Ty ciągle mówisz o czymś innym
Aż poszukałem tego w postach, żeby nie było i wtedy rozmowa była o tym czy im Romek dokłada hajs ogólnie, a nie w to konkretne okienko.
Oba transfery o których piszesz były wliczane do wcześniejszych okienek, Kovacic jak sam zauważasz był sprzed bana, tylko nie latem, a zimą.
Mylisz dwa tematy ze sobą: ogólnych wydatków Chelsea z np. 5 lat vs wydatki CFC od początku bana na transfery.
Tu nie jest mowa o tym, że mieli X piłkarzy na sprzedaż dzięki Romkowi, tylko o tym że od bana transferowego wydali kwotę X przy tym zarabiając Y. O konkretny okres, do którego nie doliczasz wcześniejszych rzeczy, niezależnie od tego z czego oni wzięli materiał do obrotu w tych okienkach.
Trzeci raz wg historii moich rozmów o CFC mi wrzucasz tego Pulisicia, a ja Ci 3 raz odpowiadam, że on się nie liczy do wymienianego okresu
Pulisić, Kepa, Jorginho i wyp Higuaina liczą się do poprzednich okienek. Kovavić też powinien być tak uznany, bo też przychodził w styczniu. Liczenie ich do okresu od bana, to jak liczenie teraz oddzielnie Lukaku Interowi. Trzeba przyjąć stałą normę, a jeśli przyjmuję że Chelsea za tych zawodników już zapłaciła i nie sprawdzam w ilu ratach i jakich bonusach, to nie mogę zmieniać sposobu naliczania w drugą stronę.
Poza tym nawet ten wątpliwy Kovacic, jest spłacony przez transfery reszty pomniejszych piłkarzy w letnie okienko z banem. Z tych 3 okienek wg transfermarkt, masz 290 wydanych i 215 zarobionych, czyli 75 mln euro, gdzie wyżej pisałem o 80.
To nie ja z nas dwóch nie pamiętam jak kończyły się tamte rozmowy