PES (temat luźny)

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 377

PES (temat luźny)

Post autor: Bebej » 04 cze 2021, 12:30

Z jednej strony ma rację, bo to najgorszy myclub pod względem błędów, kontentu i ingerencji konami w mecz i handicup dla graczy, ale to tez nie jest tak ze nie mamy na to wplywu. Są oczywiście mecze, że nie ma bata i najwyżej można ugrać remis bo tak gra pomaga przeciwnikowi.
Dlatego trzeba wiedzieć jak działa i kiedy, kick off, długie lagi na napastnika, handicup po strzeleniu gola i te wszystkie myki.
Nie ma dryblingów? No takich jak w fifie skakania na piłce i inne piruety, które tam występują to nie ma.

Masz próbkę pierwszy lepszy filmik.
Jak ktoś potrafi to je wykonuje. Trochę samokrytyki bo to że się nie ogarnia, nie znaczy ze tego nie ma.
Podejrzewam, że po przejściu z pingpongowej fifki okazało się że powyżej ratingi 600 nie podskoczy i non stop w dupke i dlatego taka opinia.
To tak jak trafiłem wczoraj na Polaka z rat 750, ja 860. Cały mecz próbował długie lagi za linię obrony na Mbappe. Dostał 6-0 i pisze mi "gratki śmierdzielu, widać że twoim życiem jest pes 24h na dobę". Mam około 800 meczy rozegranych, on mial 150 mniej. Tylko jak dzban nauczył się tylko lagi na Cf to niech nie potem nie narzeka.

Wróć do „Hyde Park”