GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja

Post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 22:02

MazurXIII pisze:
12 cze 2021, 19:54
[k****] chłopaczek...jednak ty jesteś pierdolnięty.
Juz uspokoiles sie? Mam nadzieje ze tak dlatego odpowiem.
Przeszedl Ci pierwszy szok po tym jak brutalnie zostales skonfrontowany z ludzka smiertelnoscia i swiadomoscia ze skoro zawodowi pilkarze przed trzydziestka moga umrzec ot tak to Ty tez nie jestes bezpieczny? Nie znasz dnia ani godziny. Przygneciajace wiem. Niemniej nie daje Ci to mimo wszystko prawa to takiego obrazania mnie. Modzi widze jednak ciagle sa w szoku bo nie zareagowali.

Jezeli chciales poznac moje faktyczne odczucia na temat tej sytuacji wystarczylo cofnac sie pare postow. Wiem ze sie szybko odpalasz Mazur ale zeby tak ostro po zarcie nawiazujacym do umiejetnosci Eriksena? Pal licho rozumiem i nie bede chowal urazy. Chlopaki prawaki zgrywaja twardzieli a jak przyjdzie co do czego to najbardziej wrazliwi i delikatni niczym pierwsze przebisniegi. Przerabiane wielokrotnie miedzy innymi tu na forum.
Mam nadzieje ze to tylko tak w internecie i ze w realu masz jednak dluzszy lont. Niech to bedzie Twoja slodka tajemnica bo jakbys nawet zbyt manualnie obslugiwal swoja kobiete to przeciez takimi rzeczami nie wypada sie tutaj chwalic.

Na koniec chcialem pogratulowac ze tym jednym jakze malo wyszukanym wpisem udalo Ci sie zlapac najwieksze (dlatego slabo punktowane) pokemony tego forum lacznie z czolowym zdeklarowanym milosnikiem wysokich poziomow. Sam bym Ci tam klepnal lajka uznaniowego ale troche mi niezrecznie lajkowac post zawierajacy tak mocna werbalna agresje w moja strone.

Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowia.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2021, 22:03 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „EURO 2020”