GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja

Post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 23:47

DDK pisze:
12 cze 2021, 23:20
Powiem Ci coś w sekrecie - jak wrzucam wypowiedź danego polityka to znaczy, że zazwyczaj się z nią zgadzam. Ale to nie oznacza, że zgadzam się z wszystkimi jego poglądami, bo nie ma ani jednej osoby na świecie, z którą bym się tak zgadzał. Wiem, trudne do zrozumienia, ale świat nie jest czarno-biały.
Oczywiscie zgadzam sie tylko ze znowu jedziesz Mentzenem ktory pytany o jakas wypowiedz Korwina argumentowal ze nie musi sie z nim we wszystkim zgadzac. Jednak gdy sie jest z takim facetem w jednej partii i firmuje sie to swoim nazwiskiem to ciezko odciac sie od pewnych skojarzen. Podobnie jest z promowaniem jakiegos polityka na forum.
Ale ciesze sie ze stoisz na stanowisku ze wszystkim mozna obrazac po rowno takze boga.
DDK pisze:
Sprawa indywidualna nie uprawniająca do agresji? Jak mi obrazisz w żartach matkę, to uważam, że jest to usprawiedliwienie żeby dać Ci w pysk.
Tak sie sklada ze jedyna osoba obrazona tutaj bylem ja czemu z luboscia przyklasnales.
No chyba ze jestes w stanie wykazac gdzie obrazilem Eriksena (juz pomine Twoj stosunek emocjonalny do niego poniewaz strzelam ze nie jest Ci niczym matka) i jestesmy w domu.
DDK pisze:
Cóż, już kilka razy napisałem, że na niektórych nic nie działa i jak ktoś przekracza dany poziom to też nie będę bawił się w piękne słowa. Raczej się tonuje i samemu nie obrażam, ale zdarza mi się zalajkować podobny komentarz, jeśli uważam go za zgodny z moimi odczuciami. Jeśli to są dla Ciebie podwójne standardy to nie mam z tym problemu.
Zacznij przede wszystkim wymagac od siebie a potem od innych. Nawolujesz do nieprzestrzegania chorych zasad politycznej poprawnosci (w czym zreszta moge Ci przyklasnac) ale sam teraz taka poprawnosc chcesz wprowadzic i chcesz mi narzucic wlasna wrazliwosc. Wymagasz wysokiego poziomu ale gdy uznajesz za stosowne to siegasz rynsztoku.
Czasami dobrze sie jest powstrzymac a
DDK pisze:
Przynajmniej wypada, ale żeby to wiedzieć trzeba prezentować jakiś poziom.
(:

Wróć do „EURO 2020”