GRUPA A: Turcja, Włochy, Walia, Szwajcaria

Awatar użytkownika
Pinturicchio
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 34
Kibicuję: Juve

GRUPA A: Turcja, Włochy, Walia, Szwajcaria

Post autor: Pinturicchio » 13 cze 2021, 13:11

fillion pisze:
13 cze 2021, 11:00
Pinturicchio pisze:
13 cze 2021, 8:52
Wszystko stoi na głowie z związku z tym Euro. Patrzę na drabinkę i wychodzi na to, że bardzo prawdopodobne, że Włosi ponownie zmierzą się z Turkami w ćwierćfinale. Przecież to autostrada do półfinału dla Włochów. Mało tego - w półfinale czekać będą Holendrzy, Belgowie lub 3 zespół grupy śmierci, czyli najprawdopodobniej Portugalia. Świetna drabinka. Unikamy Anglików, Niemców, Francuzów i Hiszpanów.
Italia i Belgia wygrywając swoje grupy to w 1/4 trafiają na siebie jeśli przejdą 1/8. W półfinale czekać może zwycięstwa grupy F - Francja/Niemcy/Portugalia więc nie wiem jakim cudem ci wyszła tamta drabinka.
1/8 finału:

(1) A2 - B2 Turcja - Dania
(2) A1 - C2 Włochy - Ukraina
(3) C1 - D3/E3/F3 Holandia - (Czechy, Polska, Portugalia)
(4) B1 - A3/D3/E3/F3 Belgia - (Szwajcaria, Czechy, Polska, Portugalia)
(5) D2 - E2 Chorwacja - Szwecja
(6) F1 - A3/B3/C3 Francja - (Szwajcaria, Finlandia, Austria)
(7) D1 - F2 Anglia - Niemcy
(8) E1 - A3/B3/C3/D3 Hiszpania - (Szwajcaria, Finlandia, Austria, Czechy)

Ćwierćfinały:

(1) ćwierćfinalista 1 - ćwierćfinalista 2 Turcja - Dania vs Włochy - Ukraina
(2) ćwierćfinalista 3 - ćwierćfinalista 4 Holandia - (Czechy, Polska, Portugalia) vs Belgia - (Szwajcaria, Czechy, Polska, Portugalia)
(3) ćwierćfinalista 5 - ćwierćfinalista 6 Chorwacja - Szwecja vs Francja - (Szwajcaria, Finlandia, Austria)
(4) ćwierćfinalista 7 - ćwierćfinalista 8 Anglia - Niemcy vs Hiszpania - (Szwajcaria, Finlandia, Austria, Czechy)

Półfinały

(1) półfinalista 1 - półfinalista 2 Turcja - Dania vs Włochy - Ukraina / Holandia - (Czechy, Polska, Portugalia) vs Belgia - (Szwajcaria, Czechy, Polska, Portugalia)
(2) półfinalista 3 - półfinalista 4 Chorwacja - Szwecja vs Francja - (Szwajcaria, Finlandia, Austria) / Anglia - Niemcy vs Hiszpania - (Szwajcaria, Finlandia, Austria, Czechy)

---------------
popraw mnie, bo ja już z tego nic nie rozumiem. Wychodzi mi, że w ćwierćfinale Włosi znowu trafią na Turków. A to byłaby kompromitacja.

Wróć do „EURO 2020”