Grupa E: Hiszpania, Szwecja, Polska, Słowacja

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Grupa E: Hiszpania, Szwecja, Polska, Słowacja

Post autor: piotrcies » 14 cze 2021, 12:26

Delpiero14 pisze:
14 cze 2021, 12:08
Mam przeczucie ze okażemy się najgorsza ekipa tego turnieju. Sorry za pesymizm ale to co do tej pory widziałem nie napawa mnie optymizmem.

I nie czuje żadnych emocji. Nauczony wszystkimi wielkimi imprezami jakie miałem okazje oglądać w naszym wykonaniu nastawiam się na szybki wpierdol w grupie i żałobę narodowa. Ale oczywiście chętnie się tez miłe zaskoczę.
najgorzej. Nie ma co się nastawiać po tym, co się widziało, bo mecze o stawkę to zupełnie inna para kaloszy. W 2016 przed Euro nie byliśmy wcale w lepszej formie niż obecnie, nie potrafiliśmy ograć nawet Litwy i też można było przewidywać klęskę. Może to i lepiej, bo zawsze, gdy pompujemy balonik, to on szybko pęka, a teraz jakoś tak spokojniej.

Ja mam ambiwalentne odczucia, bo ten turniej może się zarówno okazać wielkim sukcesem, ale też spektakularną porażką. Niby to co zwykle, ale zwykle są jakieś oczekiwania i przewidywania, a teraz naprawdę nie potrafię ocenić, na co stać naszą kadrę. Ale jak zwykle przed meczem naszych w turnieju - nosi mnie od dłuższego czasu, ręce się trzęsą, nie mogę usiedzieć na miejscu. To są te piłkarskie emocje 8)

Wróć do „EURO 2020”