panie, sam widzisz ze w przypadku lukaku jak gra z jakimis przecietniakami, to leci gol za golem, a jak przychodzi powazny rywal to zostaje ci wspominanie "no z tamtym sie poprzepychal, tamten na nim zarobil zoltko i wylecial", wiec nie bardzo mamy o czym rozmawiac. wymienilem napoli w pucharze, bo graliscie z nimi o final, wiec stwierdzilem, ze byl to dosc wazny mecz. zreszta ten zespol i tak do ligowej czolowki bym zaliczyl bo to bardziej top 4, a nie top 7, wiec nie mowie, ze nie bralem pod uwage wystepow lukaku z tym zespolem akurat. natomiast fakty sa takie: chlop niby napierdala gola za golem, ale...Diamen23 pisze: ↑03 lip 2021, 16:26xDmoody90 pisze: ↑03 lip 2021, 11:20kolego ale ja juz napisalem o jaki kaliber spotkan mi chodzi, i z calym szacunkiem ale nie byly to mecze z top 7 w serie a. no ale ok, przekonywac cie zamiaru nie mam. jesli nie widzisz tendencji, o ktorej pisalem, spokoDiamen23 pisze: ↑03 lip 2021, 10:50
ładnie tak kłamać? W wygranym meczu z Juve był świetnym, w rewanżu zagrał spoko. No, ale zobaczyłeś szybko w statystykach że nie miał gola ani asysty w 1. meczu, więc zagrał padakę, co nie?
Ten sezon: świetne wszystkie derby z Milanem (3 mecze), 2 gole i asysta w rewanżu z Lazio, z Romą gol i asysta w rewanżu, z Atalantą ładnie szarpał ale gola nie strzelił.
Biorąc pod uwagę mecze z top 7 to na 12 spotkań w Serie A: 7 goli i 3 asysty z tego co widzę.
MVP sezonu, bo nastrzelał Crotone?
No, ale rok temu zagrał słabo w Pucharze Włoch z Napoli. W lidze ich za to rozniósł. Wtedy to nie był ważny mecz?
Mecz z Napoli w Pucharze Włoch nieudany = ważny mecz, Lukaku zawiódł. Ale jak Lukaku jebnął 2 gole po indywidualnych akcjach na San Paolo w lidze i dał pierwsze zwycięstwo Interowi od jakichś 20 lat w Neapolu to już nie jest ważny mecz.
Lukaku zagrał 3 mecze z Juventusem i we wszystkich zagrał według ciebie padakę. Ja piszę, że w pierwszym meczu zagrał świetnie, a w rewanżu w lidze: strzelił gola (z karnego), po jego rajdzie został sfaulowany i Bentancur dostał drugie żółtko, po jego zapasach z Chiellinim poszła druga bramka dla Interu.
a oglądałeś mecz Interu z Juventusem na San Siro (podobno oglądasz mecze Interu)? I jak wtedy uciekał Chielliniemu to co oznacza? Wtedy Chiellini był słabym obrońcą?moody90 pisze: ↑03 lip 2021, 11:35wczoraj gral przeciwko stoperom juve, czyli najmocniejszego przeciwnika w serie a i skonczylo sie jak zwykle - z tego co widze od przejscia do interu gral z juve piec razy, strzelil jedna bramke (z karnego) i ma zero asystgilardino11 pisze: ↑03 lip 2021, 11:28A co to był za wczoraj kaliber meczu ?? Myślę że derbowe mecze z Milanem czy klasyk Z Juve ma podobne ciśnienie a jakość piłkarska jest napewno wyższa. Przecież wczoraj grał właśnie z ligowcami z serie a. Słabiakiem z Napoli czy 5_6 wahadłowym serie a z Romy. w środku grali bardzo przeciętni chiellini czy bonucci ktorzy są po drugiej stronie rzeki.
Ja wiem że w Polsce od kilku tygodni Italia jest Bella ale tam są mocni ligowcy z najlepszą pomocą reprezentacyjna na świecie.
Ciężko dyskutować z takimi bzdurami. Tak to jest jak się ogląda mecze na livescorze.
faza pucharowa euro/ms (2014, 2016, 2018, 2021): 10 meczow, 2 gole
vs juve: 6 meczow, 1 gol
vs napoli: 6 meczow, 3 gole
vs liverpool: 17 meczow, 5 goli
vs city: 16 meczow, 5 goli
vs arsenal: 17 meczow, 3 gole
vs chelsea: 13 meczow, 3 gole
vs tottenham: 13 meczow, 1 gol
vs united: 12 meczow, 3 gole
to sa wyniki nie tyle odstajace od najlepszych dziewiatek swiata, co od byle vardy'ego, co se kopie na kacu w poteznym leicester. lukaku ratuja go tylko derby z milanem, tam musza grac jakies asy w defensywie, bo ma 5 meczow i 5 bramek
nie chce mi sie kopac z koniem, skoro pewnych oczywistosci nie widzisz, ale polecam mimo wszystko dla porownania zobaczyc jak sobie radza z mocnymi rywalami inne topowe dziewiatki europy do ktorych lukaku chce byc zaliczany, np. haaland (4 gole w 4 meczach z bayernem, 6 goli w 6 meczach fazy pucharowej lm) czy lewy (22 gole w 23 meczach z dortmundem, 5 goli w 14 meczach z bayernem, 6 goli w 8 meczach z realem, 2 gole w 3 meczach z barcelona)