Euro 2020 - 1/2 finału

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

Euro 2020 - 1/2 finału

Post autor: venomik » 09 lip 2021, 23:00

czarny samael pisze:
09 lip 2021, 22:03
A wiesz dlaczego jest wygodne? Bo jest po prostu konkretna litera (prawa/przepisu) mówiąca, że mam rację.

I wtedy już nie ma ze mną na ten temat dyskusji, bo "case solved, case closed". Nie widzę w takich sytuacjach żadnego miejsca do polemiki i mogę po prostu powtórzyć (w coraz bardziej szyderczej wersji) to co napisałem wcześniej.
To ja mam pytanie. Rozumiem, że jak teraz przejrzę wszystkie karne obronione przez bramkarza Twojej ulubionej drużyny w ostatnich latach i zliczę jak często przed obroną wychodził obiema nogami przed linie - rozumiem, że wtedy też za każdym razem uważałeś, że Twoja drużyna dostała prezent od sędziego, bo przecież przepisy sa jasne i nie pozostawiają miejsca na polemikę?
Podobnie jak zobaczę czy jakikolwiek zawodnik Twojej ulubionej ekipy wbiegł w pole karne/półkole pola karnego przed oddanym strzałem to też dla Ciebie było tak oczywiste, ze Twoja ekipa takie (ewentualne) zwyciestwo zdobyla w szemranych okolicznościach?
Nie będzie żadnych problemów ze znalezieniem Twoich wpisów z takimi komentarzami o prezentach od sędziego, tak?

Bo jakoś mam dziwne wrażenie, że jednak te problemy będą.

Wróć do „EURO 2020”