Euro 2020 - 1/2 finału

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Euro 2020 - 1/2 finału

Post autor: czarny samael » 09 lip 2021, 23:23

venomik pisze:
09 lip 2021, 23:00
Bo jakoś mam dziwne wrażenie, że jednak te problemy będą.
Wpisałem "Rojo":
czarny samael pisze:
05 gru 2016, 6:13
Nikt jeszcze w tym sezonie nie pokonał Evertonu u nich.

Całą winę za wynik ponosi jeden piłkarz, który już nigdy nie powinien wejść nawet z ławki na boisko i w styczniu powinno się go pożegnać.

Bardzo mnie zawiódł dzisiaj Herrera, który wielokrotnie głupio tracił piłkę, gdzie po jednej ze strat Rojo powinien dostać czerwo i bana na kilka meczów.

Nie graliśmy tak dobrze jak z WHU, ale graliśmy nieźle. Nie spodziewałem się zwycięstwa w Liverpoolu, ale pozostał straszny niesmak z winny Belga.
Google mówią, że było 1:1 tam, z posta wnoszę że nie zgadzałem się z warunkami w jakich uzyskaliśmy ten wynik.
piotrcies pisze:
09 lip 2021, 23:06
Ale to drugie jest TYM BARDZIEJ.
Biodro jest tym bardziej. Sterling był w torze piłki, a ten go przestawił. Poulsen leciał po zagraniu piłki nijak nie w jej kierunku i był pozbawiony szans walki o nią, bo zagrał ją taki, a nie inny sposób.
Tomusmc pisze:
09 lip 2021, 23:15
Jesteś tak betonowy, że szkoda czasu.
Betonem jest każdy typ, który wielce pieprzył od razu po meczu, a teraz głupio mu się wycofać. I będziecie się powtarzać do bólu, więc ja nie zamierzam robić niczego innego od was, tak długo jak będziecie pajacować :-)
Czyli nie będzie żadnego przykładu.
Aż żałuję, że jakikolwiek dałem. Co to za bzdet, że to ja mam dawać tutaj jakieś przykłady? Chcesz mi coś zarzucać, a to ja mam przeczesywać historię? Puknij się w głowę.
ale przepisy swoje, praktyka swoje
To bądź konsekwentny i nie czepiaj się karnego z dogrywki, bo praktyka zrobiła tu swoje, po tym jak obrońcy popełnili błąd. Były kontakty? Zawodnik szedł na piłkę? Obrońcy atakowali zawodnika zamiast piłkę? Czyli sędzia miał prawo podyktować karnego. Skoro to praktyka decyduje, to zadecydowała i tam, i rozmowa o tym meczu kończy się tak samo: Anglia nie została przepchnięta.

Wróć do „EURO 2020”