Nowy koronawirus (COVID-19)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Nowy koronawirus (COVID-19)

Post autor: DDK » 05 sie 2021, 18:13

Sawyer pisze:
05 sie 2021, 17:51
Żeby wybrnąć z tych głupot, które napisałeś to już sam nie wiesz co i kogo popierasz, tak się zakręciłeś. Każdy post to poem w stronę konfederacji, a jak ktoś Cię złapie na pisaniu głupot to, że niby Ty tylko opisujesz działania danej partii a sam to nie masz, albo nie ujawniasz swojego zdania w danej sprawie. Dobra taktyka, ale dla hordy nastoletnich popleczników "Króla" Korwina, bo tacy to wszystko łykają jak pelikany. Tutaj mimo wszystko musiałbyś się bardziej postarać.
Jakich głupot? wrzucam Ci statystyki to mam wrażenie że ich nie rozumiesz. Nie napisałem tutaj dzisiaj ani słowa o swoich poglądach to mi przypisałeś wszystkie konfederacji. Nie popieram tej partii w każdej kwestii, ale widzę, ze wiesz lepiej. Po prostu jeśli ktoś bezsensownie ich atakuje to bronie.
Opisuje działania partii i porownuje je z innymi - czy muszę w tej kwestii ujawniać swoje zdanie? JAk dyskutujemy o meczu MU-Chelsea to mam pisać komu kibicuje, czy jednak da się dyskutować o takim meczu swobodnie bez ukazywania kogo jestem kibicem? Jak dyskutujemy o tym czy PO podnosiło czy obniżało podatki to też nie mogę pisać co zrobili bez adnotacji czy byłem za tym czy przeciwko?

Kończe, bo po "królu" nie zdziwie się jak zaczniesz rzucać kucami itd. Miłego wieczoru.

PS. UWażam, że Konfederacja popełniła duży błąd podpisując się pod tym wnioskiem. Ale był to błąd głównie marketingowy, bo jest to partia która od zawsze była za ochroną życia, więc byłem świadomy ich poglądów w tej sprawie.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”