Capik pisze:po pierwsze jeżeli już ma ktoś występować na pozycji defensywnego pomocnika w barcy to niech to będzie Marquez a nie Edmilson. Edmilson to niejest piłkarz z umiejętnościami do takiego klubu jak barca Laporta powinien go wypożyczyć a kupic jakiegoś lepszego np. Makelele z Chelsea.
Bzdura... oglądałes mecz z Celtą? Dla mnie Edmilson był jednym z najlepszych na boisku. A z tym Makalele to mam rozumieć żart był czy tak ot sobie strzeliłes?
Capik pisze:po drugie powinni dokupić jakiegoś stopera by Puyol miał godnego partnera.
['] Po co? No wiem najlepiej kupić Ramosa za 27 baniek albo takiego np. ooo Woodgate'a
No tak racja, tylko zapewnie nie raz "podniecałes" sie jego pięknymi zagraniami i wychwalałes pod niebiosa. I powiedz mi kiedy ostatnio padł gol po stracie Roniego?(mówie tu o obecnym sezonie)Capik pisze:po trzecie Ronaldinho za często też wdaje sie w bezproduktywne dryblingi przez co (niezawsze ale jednak) traci piłke narażając swój zespół na strate gola po szybkiej kontrze drużyny przeciwnej.
Ehhh Giuly to obecnie moim zdaniem gra najwiekszą padake w drużynie, ewidentnie widać ze gdyby nie Messi to nie mielibyśmy dzisaj skrzydła. Jak już to będe sie upierał przy tym aby wiecej szans dawać Ezquerro.Capik pisze:po czwarte więcej szans gry powinien dostawać Giuly bo to wciąż jeden z lepszych piłkarzy Barcelony.