FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Jones » 21 gru 2005, 23:30

Capik pisze:po pierwsze jeżeli już ma ktoś występować na pozycji defensywnego pomocnika w barcy to niech to będzie Marquez a nie Edmilson. Edmilson to niejest piłkarz z umiejętnościami do takiego klubu jak barca Laporta powinien go wypożyczyć a kupic jakiegoś lepszego np. Makelele z Chelsea.

Bzdura... oglądałes mecz z Celtą? Dla mnie Edmilson był jednym z najlepszych na boisku. A z tym Makalele to mam rozumieć żart był czy tak ot sobie strzeliłes?
Capik pisze:po drugie powinni dokupić jakiegoś stopera by Puyol miał godnego partnera.

['] Po co? No wiem najlepiej kupić Ramosa za 27 baniek albo takiego np. ooo Woodgate'a ;)
Capik pisze:po trzecie Ronaldinho za często też wdaje sie w bezproduktywne dryblingi przez co (niezawsze ale jednak) traci piłke narażając swój zespół na strate gola po szybkiej kontrze drużyny przeciwnej.
No tak racja, tylko zapewnie nie raz "podniecałes" sie jego pięknymi zagraniami i wychwalałes pod niebiosa. I powiedz mi kiedy ostatnio padł gol po stracie Roniego?(mówie tu o obecnym sezonie)
Capik pisze:po czwarte więcej szans gry powinien dostawać Giuly bo to wciąż jeden z lepszych piłkarzy Barcelony.
Ehhh Giuly to obecnie moim zdaniem gra najwiekszą padake w drużynie, ewidentnie widać ze gdyby nie Messi to nie mielibyśmy dzisaj skrzydła. Jak już to będe sie upierał przy tym aby wiecej szans dawać Ezquerro.

Wróć do „Hiszpania”