Newcastle United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Newcastle United (zbiorczy)

Post autor: coco » 03 lis 2021, 15:30

Nie wiem na co czekają, im szybciej kogoś wezmą tym lepiej dla nich, przynajmniej do stycznia pozna na kogo może liczyć w tej drużynie, czasu wiele nie ma na ratowanie sezonu.
Emery zapowiedział że nie rusza się z Villarealu ale dziękuje im za zainteresowanie, tak więc główny faworyt odpadł, doprawdy nie wiem o co chodzi z Fonseca, kolejny już klub nie może się z nim dogadać, przecież nie o finanse tu chodzi bo dla PIF to jak smarknąć.
Rudi Garcia jest kompetentny, najbardziej doświadczony z tego co jest obecnie do wyboru, chyba najlepsza opcja by wyciągnąć ich z dołu. Gattuso też byłby ciekawy, tam nie ma techników poza ASM więc na zadziorności i sile by się opierali, czyli coś w czym Włoch jest dobry.

Reszta opcji typu Howe, Lampard jest dobra na zaczęcie cyklu, ale nie na ratowanie przed spadkiem, nowy trener musi mieć coś ekstra w postaci doświadczenia i radzenia sobie w takich sytuacjach. Ja bym postawił tu na kogoś z 3 Garcia, Favre, Gattuso. No chyba że zrobią to co Tottenham i wybiorą opcję nr 8 zwolnionego Nuno.

Wróć do „Anglia”