Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pinturicchio
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 34
Kibicuję: Juve

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Pinturicchio » 18 gru 2021, 23:57

Ilka pisze:
18 gru 2021, 23:37
"Sklad i lad ma chociazby moj avatar, ktory wyroznia mnie od golych dup. W temacie Juventusu jestem ekspertem, nie musze sie tym chwalic od razu, ale z czasem to zrozumiesz"

Ten fragment mnie rozśmieszył, serio :mrgreen:
Mnie tez. Ale jak ci powiem, ze jestem chory psychicznie i codziennie mam mysli samobojcze, to moze pomyslisz, ze nie warto mnie jeszcze bardziej dolowac. Wiem, ze to brzmi smiesznie, ale od finalu z BVB jestem tu co tydzien. Najpierw w telegazecie, pozniej sopcast, a gdy weszlo Eleven postawilem rodzine pod sciana, zeby mi to wykupili. Dzis mecz z Bologna rownie dobrze moglbym obejrzec w telegazecie. Ale wynik jest wazny. Jak Juventus wygrywa chodze caly tydzien optymista, jak remisuje zwlaszcza 1:1 mowie diabel ma mnie na oku, a jak porazka to sie boje. Ide chodnikiem, i sie modle 2 razy. Bo zazwyczaj tylko raz. Wiem, ze slowo elspert w dzisiejszej dobie malo znaczy. Ale ja zyje tym Juventusem. Jego wynikami. Wytlumacze ci to po macoszemu: mecz Real-Atletico nie obejrze, a Hellas-Empoli juz tak. To jedyne co mam. Kanal w tv i ta rozgrywka. Cale zycie jest do bani. Tylko ten sport w tv. Juventus.

Wróć do „Włochy”