Podsumowanie roku

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Podsumowanie roku

Post autor: BarcaQzYN » 26 gru 2021, 4:59

Szadółki same w sobie też będą niedługo mocno zyskiwały na wartości. Budowa nowej spalarni już ruszyła, smród prawdopodobnie za kilka lat przestanie być uciążliwy.
Mi na WO bardzo dobrze bo to na wylocie, na obwodnicę minuta, na Armii Krajowej minuta. Do centrum samochodem 8 minut:) smród na szczęście tu nie dociera. Przed kupnem mieszkania najpierw 2 lata wynajmowaliśmy inne na tym osiedlu.

Na Mazurach okolice Mrągowa bo stamtąd pochodzę I tam wciąż podtrzymuje drobną działalność, którą mogę szybko rozbujać.

A Barcelona to, nie ukrywam, ucieczka. Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że Katalonia I cała Hiszpania również borykają się z dużymi problemami I obecne czasy nigdzie nie będą lekkie, ale tam przynajmniej jest pięknie, tam chce się żyć. Gdyby nie rodzina, wyjechałbym już dawno I na stałe. A tak to opcja na max 10lat, potem I tak powrót na Mazury.

Generalnie jednak jest to prawdopodobnie ostatnia szansa zeby uwolnić się od hipoteki, która nigdy nie była dla mnie ciężarem, ale która stanie się od nowego roku strasznie nieopłacalna. Ceny mieszkań mimo szalejącej inflacji przestaną rosnąć. Teraz są rekordowe I chyba warto to wykorzystać. Budowa domu systemem gospodarczym z dużym wkładem własnym na start, rozłożona na dwa lata to opcja, która kusi.

Kurde normalnie spie zawsze po 4h, a teraz pozwolilem sobie 3. noc z rzędu, położyłem się o 23:00 I teraz nie wiem co ze sobą zrobić

Wróć do „Hyde Park”