Złote Usta

Awatar użytkownika
Pinturicchio
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 34
Kibicuję: Juve

Złote Usta

Post autor: Pinturicchio » 09 sty 2022, 10:36

piotrcies pisze:
08 sty 2022, 22:28
Jak chcesz, to pisz, ale jeśli chcesz być traktowany poważnie, to tak się zachowuj.

Ja mam dużo zrozumienia dla Twoich problemów zdrowotnych, tylko pytanie, co chcesz osiągnąć? Żeby traktowano Cię z pobłażliwością? Chcesz być maskotką na forum? Chcesz normalnie rozmawiać z ludźmi? Jeśli to ostatnie, to nie rób wokół siebie zbędnego szumu, jeszcze w dodatku w najgorszy możliwy sposób, udając głupszego, niż jesteś. Jeśli chcesz, żeby traktowano Cię jak forumową maskotkę, to się nie dziw, że tak Ci ludzie odpisują. A ja nie wierzę, że Twoje problemy zdrowotne powodują, że musisz na każdym kroku robić z siebie ofiarę albo pisać jakieś prostackie teksty do kobiet/obrażać innych. Sorry, ale dotychczasowa twórczość nie wskazuje na to, żebyś miał się tu zadomowić.
Ok. Nie bede wypisywal glupot. Ale swoje zdanie mam na temat Rosyjskich ksiazek, czy starych filmow. Czy Rapu. To po prostu moje koniki, wiec jak ktos ze mnie kpi, zaczynam sie denerwowac. Ale chyba wiem o co ci chodzi. To dla mnie bedzie trening na wytrwalosc.

Wróć do „Gry Forumowe”