PES/eFootball (temat luźny)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

PES/eFootball (temat luźny)

Post autor: wloski » 31 lip 2022, 16:20

Nie mam z tym problemów, gram bardzo dużo na manualnych ustawieniach więc podania strzały czy kreowanie, radzę sobie z tym całkiem dobrze.

Grać się gra dobrze jak dla mnie bo gra wymaga bardzo sporo myślenia szczególnie jak trafiam zawodników z niższych lig i czuć wsparcie gry dla nich, a ja bije głowa w mur.

Zapomniałem dodać że w tym sezonie zmieniło się losowanie na legendy (dawniej Icony), wg nowego systemu nie można trafić tego samego piłkarza dwukrotnie i więcej. Super, ale te legendy nie wpadają, w poprzedniej edycji z uzbieranych coinsów, czasem za kilka złotych można było ustrzelić Icone szybko, teraz to nie ma szans, wiele osób narzeka że próbowało już z kilkoma legendami i nic nie wpada, we wcześniejszych edycjach co by nie było to sporo wpadało, człowiek rozpoczął sesje grania po aktualizacji i widział jak nowi zawodnicy pojawiają się w drużynach, np. Batiego nie widziałem u nikogo, Rummeninge jeszcze ani razu u nikogo nie widziałem. Konami albo stara się wycisnąć maksimum na teraz i zrazić graczy albo już wielu graczy to zrobiło całkiem niedawno. Serio, legend w tym sezonie jak na lekarstwo, więc wydaje mi się że Konami po prostu "nie pozwala łatwo trafiać", ale takim sposobem się wykrwawi 🫡

Wróć do „Hyde Park”