Premier League 2022/2023

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Premier League 2022/2023

Post autor: sickstick » 05 sie 2022, 19:23

fieldy pisze:
05 sie 2022, 18:05
Stick, no nie da się obronić Pepe w żaden sposób. Miał wymiatać, a okazał się jeźdźcem bez głowy jak Gervinho. Niby fajnie bił wolne, ale co z tego jak nie miał okazji się częściej pokazać, bo pozostałych atrybutów brak i nie grał?
Jak kupujemy kogoś za 70+ milionów to musi wymiatać. Jak nie wymiata, to niech spierdala i zrobi miejsce innym. Widać coś z głową nie tak, może presji nie znosi?
piotrcies pisze:
05 sie 2022, 18:22
Sick w temacie Arsenalu to czasem łapie niezłą odklejkę
Ale do czego wy pijecie? W dyskusji "czy Pepe to największy flop transferowy w historii Premier League" z którą się nie zgadzam, bo były dużo większe flopy, podałem statystki mówiące że "największy flop transferowy w historii" wg forumowych kibiców Milanu czyli Pepe oraz "najlepszy lewy napastnik na świecie" wg forumowych kibiców Milanu czyli Leao wykręcili w swoich klubach praktycznie identyczne cyferki - co miało pokazać że
Pepe nie był większym flopem transferowym od np takiego Kepy. A że z tego posta nagle masa użytkowników wysnuła nieprawdziwą tezę że próbuje kreować go na kozaka czy go 'bronić' jak pisze fieldy, to już wasz problem z czytaniem ze zrozumieniem, a nie moja opinia. No sory chłopaki, nie wmawiajcie mi opinii której nigdy nie rzuciłem.

Wróć do „Anglia”