Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 sty 2006, 12:03

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Ten wynik z chievo nikogo nie martwi

:? i potem niech ktoś powie mi cos :p Jak Ty ocenisz gre po wyniku to ładnie. Szkoda że piłce tak mało piszesz tylko o wynikach ... Nie gra a wynik sie liczy - ładnie :]

Lakier sądzisz że znów Fabio sobie wybrał cel ? Jak za czasów Romy i Areoplanino ? Jeden na kredyt a drugi cały czas na debecie ?

Wiesz w tym meczu Zlatan zawalił na moje oko dwie 100% potem przydko max faulował po stracie piłki :( żenada. Ale co szło zauwazyć Capello sciągną dobrze grającego Camoranesiego który jak mnie pamięcnie myli asyste zaliczył - bo przeszedł na 4-3-3. Wszedł Del Piero i z nim też sie "nie przywitał" Ja pamietam zajście gdy Fabio dwa razy ośmieszył Mauro (pamiętasz wpuszczając z ławki a potem ..) W meczu z Chievo Camoranesi puścił mu wiązanke którą pewnie wyłapały mikrofony obok ławki. Nic dziwnego bo słychać nawet jak Capello krzyszy "Mutu Mutu :!:" :lol: Ale jak kiedyś wyłapał realizator nie podał mu ręmi. Mimo że Juve wygrywało a Camoranesi strzelił piękna bramka. Głowy nie dam ale to był chyba mecz z Parma na Ennio Tardini. Co ciekaw dziś pisza juz o zainteresowaniu Mancinim z Romy :roll:

Taką taktyke by obją ? obrzydzić komuś życie by sam zrezygnował z walki ? wątpie bardzie chęć pokazaniu "kto tu rządzi"

Wróć do „Włochy”