No to możemy być pewni, że Alex jedzieAlex Del Piero pisze:Jeśli Lippi nie zabierze mnie na Mistrzostwa Świata, podziurawię mu wszystkie opony i będę pisał na niego obraźliwe hasła na każdym murze jaki znajdę. Zatopię jego jacht i będę miał nadzieję, że Włochy przegrają każdy mecz."
Teraz dość kontrowersyjne wiadomości.
Właściwie to może być prawda. Naprawdę, Moggi mógł się do tego posunąć, ale z drugiej strony rozegrałby by to inaczej. Teraz Moggi zaprzecza, że w ogóle coś podpisywali z Wilym. Dość dziwna sprawa i nie wiadomo co jest prawdąKicker donosi pisze: Juventus jest oskarżany przez niemieckie gazety o lekceważenie regulacji FIFA, dotyczących nielegalnych negocjacji z Willy'm Sagnolem w listopadzie ubiegłego roku.
Magazyn "Kicker" twierdził, że Sagnol podpisał kontrakt z Juve już w listopadzie, czyli dwa miesiące przed czasem, gdy byłby do tego uprawniony. Został on skutecznie zmuszony do pozostania w Monachium, po tym jak władze klubu się o tym dowiedziały.
Prezes Bayernu oskarżał Moggiego o działania w stylu mafii, a zobaczmy co zrobił by zatrzymać swojego prawego obrońcę.
Oczywiście to nic potwierdzonego, ale jest to prawdopodbne.Prezydent bawarskiego klubu Karl-Heinz Rummenigge oraz jego dyrektor naczelny Uli Hoeness grozili ponoć Francuzowi, iż będzie on zmuszony grać do końca sezonu w rezerwach, jeśli przystanie na ofertę z Turynu. W kontekście tegorocznego Mundialu mogło to poważnie osłabić pozycję Sagnola w reprezentacji "Tricolores".
Sam zawodnik też chyba nie czuje zbyt wielkiego przywiązania do barw, bo najpierw mówi
by później powiedzieć to:Sagnol pisze:Nie mogę się doczekać, kiedy będę mógł zagrać w jednym zespole z moimi przyjaciółmi Davidem Trezeguet, Patrickiem Vieirą i Lillianem Thuramem.
Kibice też moglibyć kluczem w sprawie Sagnola. AA ma w tej chwili niesamowity klimat i zawsze jest pełny, a jak jest z Delle Alpi to wiadomoSagnol pisze:Kibice i moje wspaniałe relacje z Uli Hoenessem przekonały mnie do odnowienia kontraktu z Bayernem.
A teraz coś na osłodę po tym nieprzyjemnym newsie. Zalayeta podpisał nowy 4-letni kontrakt. Ucina to wszelkie sepkulacje na temat jego transferu
Aha i nie można zapomnieć o zabawnej plotce na temat przejścia Capello do Realu. Galacticos ponoć przygotowują kontrakt w wysokości 7,5 mln euro za sezon. Pieniądze b. duże, ale nie wiadomo na ile jest to prawdą.