Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 21 sty 2006, 18:32

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ania nie ma Cie tak długo temat umiera Sad Wink

Kłopoty zdrowotne, postaram się poprawić. ;)

Co do meczu - Rasiak mnie zaskoczył. Pozytywnie. Bo jednak widać, że mu zależy, i chce pokazać Jolowi, że jest godnym przeciwnikiem dla Keane'a czy Defoe. Im klasą i grą nigdy nie dorówna, ale jeżeli mamy takiego rezerwowego, to możemy być nawet spokojni. Rasiak, jeżeli utrzyma formę, może zaskoczyć. Oby zaskoczył niebawem. :)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tracą Koguty 2 pkt u siebie na White Hart Lane a na dodatek Davidsa, Jenasa i Tainio Sad ... Nie dobrze.

Niedobrze, niedobrze, mam nadzieję jednak, że to są tylko kontuzje 'kilkudniowe', i na następny mecz się wyleczą. Bo jednak ogromną stratą jest brak Davidsa i Jenasa, Taino można zastąpić Routledge'm chociażby... Najbardziej żal mi Jenasa, bo to zderzenie wyglądało poważnie... :?

*_For_zaza_Milan_* pisze: P.S. Coś mi mówi ze w następnym meczu pod nie obecność Mido atak Tottenhamu będzie Rasiak Keane Exclamation Jol chyba widział sam ...

Ta wypowiedź jest trochę na wyrost. ;) Każdy wie, że Jol faworyzuje Defoe, i daje mu szansę za każdym razem, kiedy tylko ma ku temu sposobność. Te jego teksty, że Defoe pociągnie reprezentację Anglii do mistrzostwa świata mówią same za siebie. Obyś jednak miał rację, bo mecz od pierwszych minut w wykonaniu Rasiaka będzie prawdziwym sprawdzianem jego wytrzymałości psychicznej i fizycznej, a także sprawdzianem jego umiejętności - czy ma tylko przebłyski formy, czy też potrafi przez 90 minut w Premiership zagrać dobry mecz.

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”