PES/eFootball (temat luźny)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

PES/eFootball (temat luźny)

Post autor: wloski » 06 paź 2022, 13:43

Ta gra potrafi działać różnie o różnej godzinie, w różny dzień tygodnia. To jest kwestia pewnej losowości, więc trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie.

Ja w nią gram, ale nie jest to jak w czasie pandemii, że codziennie odpalalem sprzęt i grałem matchday, obecnie to są powiedzmy w tygodniu dwa dni, po kilka meczy i tyle.

Tego mi brakuje co wspomniałem, że jest ta liga to fajnie, ale brakuje mi np. jakiś pucharów o coś, brakuje matchdayów, dzięki którym zbierało się fanty jak np coinsy, czy gp, które zamienialo się na scoutów, oczywiście teraz jest lepiej, bo lepiej kupić piłkarza, którego się chce niż tracić czas na aukcje scoutów... ale matchday to naprawdę przyciągał o jednej godzinie wielu fanów, czasem wieczorami oglądałem finał na żywo albo powtórkę. Brakuje mi też w obecnej grze, statystyk danego gracza, nie wiem dlaczego z tego zrezygnowano, wręcz dodałbym jeszcze statystykę ostatnich np. 10 spotkań albo statystykę ogólną spotkań pomiędzy graczami, to wzmacnia rywalizację i pokazuje pewien rozwój.

Do tego odznaki były o wiele czymś lepszym niż to co teraz, obecnie wiemy kto miał jakie najlepszy wynik, a jednak odznaki i trafienie na championa było bardzo fajną rzeczą, gdy się go pokonało :).

Wróć do „Hyde Park”