Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 26 sty 2006, 15:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:a teraz piszesz cisza .. nie dobrze. Zderzyli sie naprawde goźnie Confused oby szybko coś klub powiedział na ten temat. Davids też miał kłopot ale to trawdy chłop. Tainio zniesiony jak pamietam i tez cisza Confused

Cała trójka mocno oberwała, miejmy nadzieję, że tylko Jenas ma poważny uraz. Bo z kontuzją długoterminową Davidsa bym się nie pogodziła. Za nic. :?

*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak dobrze wiesz Tottenham zawsze robi dużo szumu na rynku Wink W popszednim sezonie wykonali najwiecej ruchów Wink Warunki Kuijta sa dziwne aleja ostatnio usłyszałem gdzieś że Mido ponoc tęskni za Rzymem i serie A Shocked W Romie zmienił sie trener - Luciano Spalletti - i ponoć to ma być szansa na powrót Mido ....

Wiesz, robią dużo szumu, ale też dużo zakupów. Ostatnio te zakupy dotyczą bardzo konkretnych piłkarzy - sprowadzenie Davidsa miało na celu rozruszanie pomocy tak, by nie tyle podawała napastnikom, ale też stwarzała dobre akcje.

Co do Mido, to nie wierzę, by tak mówił. To nie trzymałoby się kupy - Włochom mówi jedno, Anglikom drugie, a ogólnie by milczał? To do niego nie pasuje. Jeżeli chodzi o jego powrót do Romy, to to jest prawdopodobne, jeżeli spojrzy się na to, co się w Rzymie dzieje - zmiany personalne są ostre, a Mido by się przydał zespołowi w rozsypce. Ale z drugiej strony on w Serie A? Trochę mi to nie pasuje. On potrzebuje szybkich, zwinnych akcji, finezji i ostrej walki, a nie jednej bramki na mecz. Poza tym z Tottenhamem na szansę na zaistnienie w Europie, z Romą może zejść na dno.

*_For_zaza_Milan_* pisze: Dziwne sprawa bo sądziłem że na 100% zostanie na White Hart Lane. A tu prosze, wiec te spekulacja na temat Dirka Kuijta mają podstawy Rolling Eyes

Kuijtem zainteresowana jest połowa Europy, a Tottenham lubi interesować się piłkarzami trudnymi do zdobycia (czyt.: zainteresowanie Holendrem ze strony Chelsea, kiedyś Realu). 13 milionów za napastnika Feyenoordu jak najbardziej mają podstawy, ale nie wiem, czy ten transfer na dobre wyjdzie Spursom. Bo jednak Eredivisie a Premiership to nie jest to samo - w Anglii gra się ostrzej, inaczej, a Kuijt niejednokrotnie pokazywał swoją słabość.

*_For_zaza_Milan_* pisze: King nie podpisałe jeszcze ? Mówiłem Rolling Eyes Obym sie mylił ale to tak wygladało już wcześniej. Martin Jol, nie może pozwolić by King odszedł bo defensywa straci za duzo. Może po cichu negocjuja nową umowe... Oby Exclamation

King ma kontrakt podpisać pod koniec sezonu, spokojnie. Oby oczywiście się spełniły te obietnice - formalności mają być załatwione w kwietniu/maju, kiedy będzie wiadomo, czy będziemy grali w el. do Ligi Mistrzów, jestem pewna, że postanowione będzie przedłużenie kontraktu już w połowie marca. King nie wygląda na takiego, co zostawia klub, kiedy ten dopiero się rozkręca. A w Chelsea - potencjalnym nowym pracodawcy - miejsca w składzie nie będzie miał na 100%, poza tym tam się robią jaja z nowymi piłkarzami.

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”