Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Post autor: Chlopaczek » 01 gru 2022, 15:44

Nic sie nie ma prawa zmienic jezeli bedzie mowione ze liczy sie tylko awans. Jezeli w kontrakcie jest zapisane ze przy awansie umowa automatycznie jest przedluzana niezaleznie od stylu i okolicznosci. To wszystko legitymizuje taka gre.
PZPN mozna zrozumiec sa jak korpo Michniewicz wyjsciem z grupy zarobil dla nich pieniadze. Wyglodzonych kibicow w sumie tez chociaz to mi przypomina czterdziestoletniego prawiczka ktory w desperacji poszedl w koncu na dziwki - owszem zaliczyl ale wie ze chwaly mu to nie przynosi i jest mu jeszcze gorzej ze soba poniewaz wczesniej sie ludzil ze mozna inaczaj. A ze to byla jedyna kurewka we wsi i teraz wszyscy wiedza to sprawe dodatkowo komplikuje.
Parafrazujac klasyka "ladnie pan nam sie tutaj przedstawil telewidzom przed milionami telewidzow". Jak sie przedstawila Polska? Ten mem z Glikiem i "usmiechem po polsku" idealnie sie komponuje z nasza gra na tych mistrzostwach. To najwieksza impreza globalna pojechala tam reprezentacja. Mi nie odpowiada ze w ten sposob nas zaprezentowali.
Jezeli bylbym takim piecio siedmio czy dziewiecioletnim polskim dzieckiem to po tych mistrzostwach nie wiem czy by mi sie chcialo kopac pilke zapisac sie do jakiejs szkolki i marzyc ze kiedys pojade z Polska na mundial. Lepiej juz zostac tym tiktokerem albo wlaczyc konsole. Te mistrzostwa to zerowy pozytywny bodziec dla mlodych.
Dla mnie ten awans a raczej styl w jakim zostal zrobiony nie tylko niczego w szerokiej perspektywie nie buduje ale jest wrecz szkodliwy na wielu poziomach. Francja tylko to poglebi.

Wróć do „Mundial 2022 Katar”