1/8 FINAŁU: FRANCJA - POLSKA (04.12.2022 - 16:00)

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

1/8 FINAŁU: FRANCJA - POLSKA (04.12.2022 - 16:00)

Post autor: Hersk » 04 gru 2022, 20:04

A to inni jedynie na chłodno oceniają? Inni na pewno nie są w emocjach. Ja np jadę po tej kadrze bo mi zależy, bo przykro się od 20 lat ogląda ciągle gówno jak tak bardzo chcesz żeby było inaczej.

Jak to dlaczego wyciągam tylko to? No bo nazywasz innych hejterami a sam obrażasz połowę piłkarzy na świecie jak im coś nie wyjdzie xD zero wyrozumiałości. No to trochę głupio wygląda jak nazywasz kogoś hejterem, a sam wysmiewasz masę rzeczy. Ja to nawet rozumiem, nie rozumiem czemu innym zabierasz prawo do krytyki tej kadry. Wszystkim się mecz z Francją musiał podobać? Po Juventusie też na forum jest pojazd nawet jak wygrają 2:0, a inny jakiś tam Carlo albo inny Massimo się cieszy bo po prostu wygrali i szukają pozytywów. Generalnie na tym turnieju przeciwko poważnemu rywalowi stworzyliśmy jedna okazję strzelecka i jak niskie wymagania musimy mieć żeby się z tego cieszyć.

Konkludując jak można nazywać kogos hejterem kiedy młodego Zalewskiego nazywa się lamusem bo się spalił na najważniejszy mecz w życiu? To prymitywne w [ch**] jest, więc wypada patrzeć najpierw na siebie. Ja się staram nie wyzywać piłkarzy jak leci, ale zdarza mi się inwiem że jestem hipokryta, nie kłócę się z tym bo emocje to emocje

Wróć do „Mundial 2022 Katar”