1/8 FINAŁU: FRANCJA - POLSKA (04.12.2022 - 16:00)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

1/8 FINAŁU: FRANCJA - POLSKA (04.12.2022 - 16:00)

Post autor: piotrcies » 04 gru 2022, 20:10

Tomusmc pisze:
04 gru 2022, 19:56
Typie, oceniam najczęściej na gorąco i jeśli mi powiesz, że w tamtym momencie nie miałem racji jak to pisałem to ciebie też wyśmieję. Polska grała mega [ch**], oczy bolały, Krychowiak kopał się w czoło, Czesław to dupa nie trener i podjął masę złych decyzji, z Meksykiem i Argentyną zagraliśmy jak rasowe lamusy, ale biorąc wszystko na chłodno podsumowałem, że mimo tak słabej gry awansowaliśmy dalej z czego się cieszę.
czyli zgadzasz się, że graliśmy źle, ale jeśli ktoś nie ma entuzjazmu, bo graliśmy źle i awans mieliśmy na farcie, to już jest hejterem? W czasie meczu można krytykować, a po meczu już nie?

Spoko, że jest 1/8, ale co to za awans? Rywal odpuścił, to awansowaliśmy, a inny na musiku cisnął, ale nie wpadło, to awansowaliśmy. Przecież my zagraliśmy tak, że w normalnych okolicznościach by nas nie było, tylko pierwszy raz w XXI wieku najgorszego rywala mieliśmy na końcu, to do końca była nadzieja, a i tak w sumie spieprzyliśmy w ostatnim meczu i tylko szczęście nas utrzymało.

No sorry, niektórzy patrzą też na okoliczności, nie tylko na efekt, a okoliczności awansu były takie, że się oglądać nie dało. Za co chwalić tę kadrę? No nie da się ich chwalić, bo wyglądało to źle i jeśli to ma być reprezentacja Polski, to czarno widzę naszą przyszłość.

Wróć do „Mundial 2022 Katar”