1/2 FINAŁU: ARGENTYNA - CHORWACJA (13. 12. 2022 - 20:00)

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

1/2 FINAŁU: ARGENTYNA - CHORWACJA (13. 12. 2022 - 20:00)

Post autor: Hersk » 14 gru 2022, 11:04

Niesamowite, że są ludzie, którzy potrafią umniejszać Messiemu. Skoro u Messiego znajdzie się kilka minusów to co mówić o jakimkolwiek innym piłkarzu? Ja nie jestem fanem Messiego, jestem fanem jego gry, nie czytam o nim książek, nie jara mnie jego nudna medialnie osoba, ale tylko ślepy ignorant albo zwykły hejter, który na siłę musi być w opozycji nie przyzna, że to niesamowite co chłop robi od prawie dwóch dekad.

Gość strzelił 672 bramki i zanotował 303 asysty dla samej Barcelony. Powtórzcie te liczby na głos i jak to w ogóle brzmi? Przecież to jest nie do uwierzenia. 672 bramki. Nie 150, nie 200 dla jednego klubu jak u innych co i tak robi wrażenie. Tylko prawie siedem setek. A znajdą się tacy co mu umniejszą, będą szukać negatywów, byleby tylko nie przyznać, jaki gość dobry.

Absolutnie rozumiem fanów Ronaldo, którzy mają w rękach ogromne argumenty, fenomen CR7 w LM, jego prime gdzie strzelał każdemu i wszędzie, ta dyskusja ma sens i zawsze miała, ale nawet jak dyskusja ma sens to jej rozwiązanie może być przy tym zupełnie oczywiste. Wiadomo kto jest najlepszym piłkarzem w historii i trochę wody w Wiśle jeszcze upłynie zanim niektórzy zrozumieją :D

Wróć do „Mundial 2022 Katar”