Plebiscyt forumowy 2022

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Plebiscyt forumowy 2022

Post autor: cloner » 14 gru 2022, 18:53

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - @matt_ wszędzie go pełno, wszędzie na wysokim poziomie, do tego lubi oglądać mniej popularne rozgrywki, tylko na plus, @futbolowa 99% postów level world class, @orzeu porządny Interista, przyjemnie się go czyta :witam:

2. Debiut roku - zdecydowanie @Mr.Chris i @roque

3. Największy znawca - @Magnum za wątki sędziowskie :brawo: @Bernabeu choć la liga to nie moja bajka to jego posty czytam z zaciekawieniem, zna się ziomuś :peace: @orzeu za ligę włoską ;)

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie mam potrzeby ;)

5. Największy dowcipniś - nikt, obniżyliście poziom, większość w zwale to jakieś durne przeróbki, tylko moje obrazki są debest ;)

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo, jak ktoś znika to jego sprawa

7. Najlepszy avatar - @Delpiero14 nadal te oczy robią wrażenie :mrgreen: @roque propsy za oldschool ;)

8. Wydarzenie roku na forum - @DDK który chwalił się sukcesami w Arenie, widać że wiele dla niego znaczą (ja się na amatorskich rozgrywkach nie znam)

9. Kto poczynił największy postęp - @piotrcies różnie bywało w przeszłości między nami, rok '22 zdecydowanie na plus :smoke:

10. Najbardziej pomocny użytkownik - @Boticelli super są te wrzutki z filmikami

11. Najfajniejszy użytkownik - @matt_ @piotrcies @Eyesmon

12. Największy dziwak - każdy jest na swój sposób dziwny, i bardzo dobrze :peace: a głos leci ponownie do @Kluchman @czarny samael, a @moody dołącza w tym roku, nie ogarniam tego jego stylu pisania, strasznie męczące, no i większego fanboya Leo to chyba nie ma na calutkim świecie :whistle:

13. Najsłabsze ogniwo - @czubatka fajnie że ogarnia techniczne sprawy, ale poza tym 0/10, żadnej merytoryki o piłce, sztuce, polityce, do tego ego fruwające już pod niebem ;) naprawia forum, prawie wszyscy go chwalą, no i niestety sodówa odbiła :angry2: @Ojciecdyrektor delikatnie go usprawiedliwia, że od dawna w kraju nie mieszka, więc język może być dla niego obcy, ale... łojezusie, tutaj również żadnych postów na temat, same linki, jakieś durnoty, słabe przepychanki z jego strony :angry2: @wloski ma jakąś niezdrową obsesję na moim punkcie, nawet wpisał sobie że mieszka ileś tam km obok mnie, potwornie niesympatyczny typ

14. Największe rozczarowanie - @Hersk poprzedni rok bdb, ten bardzo słaby, chłop bardziej wybuchowy niż dupa po ostrym kebsie, @BadBoy jedyny uzytkownik (chyba), który trafił na ignore'a u mnie, cóz, kolejny fan Juve, który nie trzyma poziomu

:witam:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”