2. Debiut roku - @Mr.Chris
3. Największy znawca - @Bernabeu nie muszę chyba tłumaczyć, każdy widzi jakość i wiedzę. @moody podobnie, choć z wyjebką na styl pisania. @Cement za pasję do niszowości w tym sporcie, to trzeba mieć to coś.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @DDK charakterny gość, żadna pierdoła, @Tomusmc lubię i bo jest legendą forum i na pewno, by mi poopowiadał historie z forum, których nie znam, @czubatka bo mamy sympatyczny kontakt i czemu nie?
5. Największy dowcipniś - nie wiem
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - nie wiem
7. Najlepszy avatar - @Tomusmc, @Ilka, @Kluchman
8. Wydarzenie roku na forum - posty w temacie o wojnie na początku roku, relacja, przewidywania. Działo się.
9. Kto poczynił największy postęp - @Ilka powrót i aktywność, już nie znikaj jak wróciłaś
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka
11. Najfajniejszy użytkownik - @DDK po prostu, szanuję. @Eyesmon Dziadek to jest [k****] wporzo gość. @Keres nie wiem lubie go i jak nazywa mnie "łaner" XD pierwsze trzy osoby, które przyszły mi na myśl, gdybym rozkminiał musiałbym robić selekcję, a to zawsze problematyczne.
12. Największy dziwak - @Piekie(L)ny
13. Najsłabsze ogniwo - nie wiem
14. Największe rozczarowanie - nie wiem
Czuje że mimo wszystko za krótko jestem na forum żeby na niektóre kategorie bez problemu odpowiedzieć