Katastrofa w Katowicach

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 31 sty 2006, 13:45

Scyzoryk pisze:W TV mówią ze cała Polska w żałobie , ludzie chodzą z opuszczonymi głowami , wszyscy szlochają ... tylko gdzie bo ja jakoś nie zauważyłem żeby się coś zmieniło wszystko jest tak jak przed katastrofą , oprócz telewizji w której nawet program plus minus będzie zapewne nadawany z Katowic ... Wiadomości sportowe na TVN 24 , reportaż o ME w piłce ręcznej , jeszcze nawet wyniku nie podali a już się pyta trenera o to czy na ten wynik miała jakiś wpływ tragedia w Katowicach , trener : " Nie nie sądzę aby miała jakiś wpływ " . Wiadomości sportowe TVP " W obliczu tak wielkiej tragedii ciężko jest mówić o sporcie" Może ludzie z TV nie zauważyli tego , ale obywatele wcale nie lubią oglądać i słuchać przez kilka dni w kółko tego samego : tragedia , krew , ciała , poszkodowani , cudowna akcja ratunkowa itp. oglądanie w kółko tych samych wywiadów ze świadkami , którzy mówią to samo . Dziwie się ze MTV i VIVA puszcza jeszcze muzykę .

Od kad pamietam, to ludzie przesadzali w ta, albo w tamta strone. Nie ktorzy sie lansowali swoja obojetnoscia, a jeszcze inni tym jak im teraz smutno ble ble. Nie wiem czy tak trudno, zrobic czarny znaczek dwa programy na zywo i poprostu zamknac ryj. Bo ile mozna tego sluchac?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”