NHL

Awatar użytkownika
Messi(as)
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 65

NHL

Post autor: Messi(as) » 23 gru 2022, 13:16

Conrado pisze:
23 gru 2022, 9:23
Ja za Penguins jeszcze za czasów kiedy Mario był zdrowy i z Jagrem niszczyli obrony innych drużyn
Ja pamiętam tylko ostatnie chwile Jagra w Pingwinach. To zawsze był piękny zawodnik. Z resztą z powodu niedyspozycji ziomków z Kladna wyszedł on znów na lód. Jako 50-latek! A mówił, że już nie zagra :)
cloner pisze:
23 gru 2022, 10:19
Pomiędzy Canal+ a Viaplay, NHL leciało przez 4 lata w TVP Sport.
ViaPlay posiada prawa do streamingu, czyli całego sezonu. TVP Sport zawsze wykupywali pojedyncze transmisje. NHL do wszystkich zainteresowanych krajów przekazuje prawa do pojedynczych transmisji właśnie i do całego sezonu osobno. To drugie wcześniej było udostępnione przez NHL bezpośrednio z ich strony. A, że ViaPlay weszło do Polski i i tak już ma prawa na NHL w Skandynawii to poszło też w Polsce.
futbolowa pisze:
23 gru 2022, 10:16
U mnie w serduszku Washington Capitals od ponad 20 lat. Lubiłam też oglądać New York Islanders za czasów Czerkawskiego.
Czerkawski pewnie rozpropagował trochę NHL w Polsce. Choć kto miałby śledzić to i tak pewniebt śledził ligę.

Co do ulubionych zawodników to ja mam tak, że pewnie 10 lubię, 10 mi jest obojętnych i 10 nie lubię ;)

Na szybko to zawsze spoko ogląda mi się Boston, Colorado, Calgary i Edmonton :)

Wróć do „Inne sporty”