2. Debiut roku - @roquezdecydowanie się wyróżnia.
3. Największy znawca - @seba82dochodzi tutaj duża wiedza poza boiskowa, przynajmniej w tematach mnie interesujących.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @Eyesmonza ciekawe podróże i wydaje się sympatyczny styl bycia.
5. Największy dowcipniś - @clonermoże nie zawsze jest taka intencja, ale czasami śmiechnę z jego docinków
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Za mojej kadencji jeszcze chyba nie zniknął nikt taki.
7. Najlepszy avatar - Szczerze mówiąc nie zwracam na nie uwagi
8. Wydarzenie roku na forum - Zdecydowanie Mundial. Bardzo mocno wpłynął na ilość dyskusji na forum jak i po prostu samych postów.
9. Kto poczynił największy postęp - Brak danych za rok kalendarzowy 2021.
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka
11. Najfajniejszy użytkownik - @Magnumpomimo, że jest fanem Arsenalu
12. Największy dziwak - Tutaj pójdę trochę niestandardowo, bo może to akurat ja dziwacznie interpretuje, ale dziwi mnie jak różnie dwie osoby mogą zinterpretować jeden mecz, czy nawet jedną drużynę. Czasami wydaje mi się, że oglądaliśmy zupełnie innych piłkarzy w tym samym czasie lub opisujemy dwa różne wydarzenia @Bassu.
13. Najsłabsze ogniwo - Jeszcze nikogo nie jestem w stanie tu umieścić. Może za rok
14. Największe rozczarowanie - @czarny samael. Jego i Seby wpisy w polityce zagranicznej były tym co powodowało, że w moich pierwszych miesiącach na forum odwiedzałem je co parę godzin. Rozczarowującym było jak okazał się zwykłym gimbusem i napinaczem.
[/quote]