1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
@moody mega lubię jego inteligentny foruming - mocne szpileczki, ale zawsze pełna kulturka bez obrażania kogokolwiek. Top user od pewnego czasu.
@Delpiero14 dużo pisze, pełna kulturka, jedna z osób trzymających forum przy życiu.
@Mr.Chris pozdro dla fana United. W kilku kwestiach się nie zgadzamy, ale temat Manchesteru zyskał dużo jakości, a jako że to najważniejszy temat dla mnie, to zasługuje na mocne wyróżnienie.
2. Debiut roku -
@Mr.Chris zdecydowanie. W sumie to nieco wyżej wszystko wyjaśniłem.
@Piekie(L)ny na pewno forum nabrało kolorytu, a skoro bawarski walec wszedł już do forumowej klasyki, to musi być mocno zaznaczony debiut.
@roque spośród tych, którzy niedawno się pojawili, jego nick kojarzę najbardziej, więc również można go tu umieścić.
3. Największy znawca -
@Kluchman bezapelacyjnie. Obserwuję jego fanpage na Facebooku i mega cenię jego naukową zajawkę.
@seba82 za tematy wojskowe. Czasem tej wiedzy aż za dużo, bo na początku wojny to był trochę jak przekaźnik newsów z Twittera, ale widać, że na wojskowości się zna i trzeba to docenić.
@Conrado mam wrażenie, że to jest taki kulturysta pełną gębą i widziałem, że często coś tam doradza w tych kwestiach.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
@Delpiero14 bo jeszcze nie było okazji, a byśmy się na pewno dogadali.
@Diamen23 podobnie jak wyżej. Do tego ma dość cięty humor, a to sobie cenię.
@moody jestem ciekaw, kto kryje się za tym nickiem.
5. Największy dowcipniś - na siebie nie wolno kurde.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
@fieldy czasem się pojawia, ale to za mało. Staruszek chyba przeszedł na forumową emeryturę
@petru podobnie. Jako człowiek, dzięki któremu to forum w ogóle istnieje (i prywatnie równy gość, choć mógłby mieć lepszy gust muzyczny xd), zawsze ma honorowe miejsce na tym forum, a że z niego rzadko korzysta, to jest akurat zła wiadomość.
@Rojiblanco często widzę jego posty na Twitterze, ale na forum niezmiennie go brakuje.
7. Najlepszy avatar - kiedyś Carbon wnosił, żeby głosować tylko na tych, którzy zmienili avki w ciągu roku, a ja żadnego nowego fajnego nie kojarzę. A na te, które znamy od lat, głosowałem już nie raz.
8. Wydarzenie roku na forum -
Mundial - to bezapelacyjnie najważniejszy moment w życiu forum i fajnie, że po raz kolejny te tematy żyły, nawet jeśli w tych dyskusjach wychodziły takie kwiatki, że większość nie kuma, czym jest baraż;p
Dyskusja Messi kontra Ronaldo - to w sumie ostatnie tygodnie, ale te najlepiej się pamięta. Kolejny epizod w tym wieloletnim sporze, ale chyba już się wyjaśniło.
9. Kto poczynił największy postęp -
@Hersk po pierwszym roku nie spadł jego zapał, a nawet przyjął więcej obowiązków na siebie. No i plusik za pracę nad mentalem, hehe
@DDK w sumie to chyba taki głos za głos, bo to prawda, że w poprzednim roku częściej się ścinaliśmy, oczywiście zwykle nie z mojej winy, a w tym jakoś się nie ścinamy, co jest na pewno wynikiem progresu z obu stron. Tym lepiej, że miałem okazję go poznać osobiście i wolę tego DDK, którego poznałem w Krk lub tego, którego czytam teraz, od tego nerwusa sprzed roku.
@Tomusmc czasem się gotuje, ale mam wrażenie, że coraz mniej osób potrafi nacisnąć ten przycisk, po którym Tomuś zaczyna ziać ogniem. Może to przez to, że został ojcem, ale widzę w nim więcej spokoju.
10. Najbardziej pomocny użytkownik -
@cloner wiadomo, Pan Ortograf zawsze na posterunku. A do tego nikt tak nie wyjaśnia ludziom, że są w błędzie, jak on xd
@czubatka bez jego pomocy i zwykle szybkich reakcji, forum pewnie byłoby dziś o wiele mniej czytelne. Plus za to, że jak się coś zgłosi, to zaczyna dłubać i szukać szybkich rozwiązań, choć w sumie dla niego to wolontariat.
@Magnum za wyjaśnianie kwestii sędziowskich. Bardzo fajny user, który ze względu na choćby czasowe ograniczenia, pisze mniej, niż by się chciało.
11. Najfajniejszy użytkownik -
@HMK prywatnie bardzo spoko ziomek, choć jego uwielbienie dla Benzemy trochę psuje odbiór:/
@sci czasem rzuci czymś czerstwym, ale nie widziałem nikogo, kto by nawet szpilki wbijał tak, że nie można się obrazić. Pozytywny ziomek
@Morrow jak zwykle pisze na poziomie (chyba, bo czytam zwykle do połowy, hehe), tylko mógłby pisać częściej. Albo dzielić jeden długi post na dziesięć krótkich, to by nie było wrażenia, że pojawia się za rzadko. Ale ogólne spoko się wydaje.
12. Największy dziwak -
@Kesz oj zdecydowanie. Pomijam już dziwny styl pisania, który powoduje, że jego posty czyta się bardzo ciężko, ale ta tendencja do obrażania się o wszystko oraz czasem dziwne teksty dają obraz niezłego dziwaka.
@Piekie(L)ny o ile jest wyrazisty, o tyle, jeśli nie uprawia celowego trollingu, trochę odjechał tym bawarskim walcem.
13. Najsłabsze ogniwo - myślałem, żeby zagłosować w tym roku, ale tradycyjnie tego nie zrobię. Każdy coś wnosi na forum, jedni mniej, inni więcej, ale zawsze coś.
14. Największe rozczarowanie -
@Ilka niestety musi oberwać za to, że dwukrotnie czegoś się podjęła i potem znikała, czekając, aż temat przycichnie. Słabe to i niestety zadra w mym serduszku pozostała:(