Friends

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 03 lut 2006, 17:25

Pisakk pisze:Masz racje fieldy co do tej kobzy . Oto cytat z Wikipedii:

Wikipedia napisał:
Często kobzą błędnie nazywane są szkockie dudy.
no racej, ze mam rację- a ty niewierny Pisakku bedziesz sie w piekle smażył jak nie bedziesz mi ufał :D

Lub jak to Phoebe mówiła :
Burn You in hell :!: :!:
Jak chciała bilety na mecz Stinga to śpiewała zajebista piosenke :
"Ross can, Ross caaaan, Ross can give me the tickets, Ross can give me the Tickets" pamieta ktoś ? :lol:
Pisakk pisze:Nie tylko ja żyłem przez cały czas ze świadomością, że to się nazywa "kobza" . Mój światopogląd runął...
nie przejmuj się, jak mawiała pani od polskiego : "całe zycie się człowiek uczy i głupi umiera"

Pisakk pisze:Kurde jakiś zakręcony dzisiaj jestem - jak wół jest napisane "dla mnie najmniej wyrazista" . Wybacz mi! Jutro przyjdzie człowiek z kwiatami i kamerą więc otwórz temu poczciwcowi drzwi!
lepiej jakby flache na zgode przyniósł :P co mi po kwiatach :?
Pisakk pisze:Mnie z kolei jakoś Monica drażni, nie wiem czemu. Może nie za bardzo podoba mi się ten rodzaj szaleństwa. Jest on co prawda oryginalny, ale jakoś do mnie nie trafia...
mnie tez drażni czasami - choc teraz jak znam wszytskie serie na pamięć to już mniej :lol: piskliwy głos i te sprawy - ale wyrazista jest bardziej od Rachel. Np. Rachel nie miała takich sztucznych piersi jak MOnica kiedy musiała w barze pracować :D była bardziej wyrazista :D
Pisakk pisze:Muszę sobie chyba znowu pozgrywać pierwsze serie...
i Joeya który był na plakatach "VD" [chorób wenerycznych]

A pamiętacie ... UNAGI :badziewie: :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”