1. Jaki koleś
Jacy kolesie
Na codzień lubie oddawać się robieniu tzw. nic. Z natury leniwy jestem i z czasem coraz bardziej tą ceche rozwijam. Więc jak nie śpie to głównie słucham muzyki ,bo lubie słuchać muzyki(mam świetny gust!), zdarza mi się czytać książke,bo lubie czytać książki, równie często zdarza mi się gdzieś wyjść ze znajomymi,bo lubie swoich znajomych, te wyjścia, to głównie jakieś koncerty czy coś,bo muzyka na żywo to jest to, na dyskotece mnie raczej nie znajdziecie,ale możecie próbować. A bym zapomniał, forum odwiedzam też,bo lubie to forum.Fajna sprawa, z jednej strony możesz poczytać mądre posty dość mądrych autorów, z drugiej możesz tu tez uświadczyć niedorozwinięte posty, niedorozwiniętych autorów. Niestety druga grupa w przewadze.Dość regularnie oglądam też naszych polityków w róznych programach tv,bo lubie...,dobra może lepiej skończe.
A tak poprawdzie to jestem zwykłym chłopcem z Podlasia, który zdobył uznanie na Śląsku.
Nie napisałem,ze lubie pić i oglądać wydarzenia sportowe(choć lubie), bo to w innych wątkach
2. Jak masz na imie?
Maciek.
3. Opowiedz nam trochę o Twoich wypadach na zbiórki do bierzmowania które dziwnym trafem nie zawsze kończyły się w kościele.
Nie? No to prawda,były takie przypadki,ale napomnieć trzeba,że do bierzmowania mnie dopuścli za pierwszym razem( z tego miejsca pozdrawiam Pisakka), o dziwo nawet mama u proboszcza nie była. A wracając do głównego wątku pytania(bo przyznać trzeba ,ze troche od niego odszedłem
Więc zdarzało się, ze moje wyjścia na zbiórki nie kończyły się wizytą w kościele,a gdzie się kończyły ?Różnie, przweażnie na początku zaliczałem checkpoint w pobliskim sklepie,a potem to już różnie, takie tam szwędanie się bez celu. Żadnej ciekawej histori wam nie opowiem,bo żadnej takiej nie było.
4. Czy to prawda, że przyjąłeś Pisakka do grona jurorów "Złotych Ust" tylko po to, aby zdobyć jego numer kom?
Nie to nieprawda, tylko kto teraz kałamie? Moim zdaniem to January blefuje a Dusia ma racje.A Pisakka wiąłem bo nie miałem innej altwerantywy, poza tym zobaczyłem jego zdjęcie w temacie 'Wasze zdjęcia'(ale ryj
5. Nosisz majtki czy bokserki? Te dwie rzeczy świadczą o charakterze człowieka. Majtki to oznaka szlachectwa i męsta, a bokserki oznaczają, że ich posiadacz jest dziki i bardzo spięty..
Po przeczytaniu pytania odrazu rzuca się w oczy chęć autora do bycia zabawnym. Jednak treśc pytania, zawiera tzw, bład merytoryczny,dokładniej chodzi o fraze 'jest dziki i bardzo spiety..
' - te cechy się nawzajem wykluczają. Więc, o ile osoba nosząca majtki może być męska i szlachetna, to osoba nosząca bokserki nie może być dzika i spięta. A wracając do pytania,a raczej odpowiedzi na nie, to musze powiedziec,ze jestem osobą na tyle zwariwoaną,że pozwalam sobie na zamiene używanie obu tych części garderoby. Wychodzi z tego,ze jestem zarówno męski i szlachetny jak i dziki,chyba,że autor pytania ma jaką osobną charakterystyke dla mojego przypadku.
6. Trzeba rozwiązać ten problem raz na zawsze - czy były Piotrek256 oglądał kiedyś mecz piłki nożnej i jeśli tak to komu kurde kibicuje?
Nie spodziewałem się tego pytania. Piłki oglądam sporo, być moze nawet więcej niż cloner za pomocą swojego tunera. No, ale żeby nie bylo. W świecie kibicuje Juve i PSV, zacne to drużyny. W tematach włoskich się nie udzielam.bo gdy zaczynałem się udzielać, to trafiłem na życiową formę Zazy i mam uraz. W tematach holenderskich ostatnio coś pisałem,ale to raczej takie monologi.
Polską piłka się tak bardzo obecnie nie emocjonuje,głownie dlatego, że nie mam do niej stałego dostępu. W europejskich pucharach oczywiście śledze poczynania naszych rodaków,choć musze przyznać,że zeszłoroczne poczynania Amiki w PU sobie odpuściłem.
To tak na zakończenie jeszcze raz wszystkich zapewnie, ze piłke lubie,oglądam i nawet mi się wydaje,że coś tam o niej wiem.
7. Gdybyś mógł zaprosić kogoś sławnego na kolację to kogo byś wybrał i dlaczego Georga Michaela?
W sumie to Georg Michael chcaiłby ze mna pójśc na kolacje. Dlaczego? To już trzeba jego spytać.
Z innych osób które chciałby pójść ze mna na kolacje, to myśle ,ze Marley Bob byłby chętny, tylko nie wiem czy coś byśmy zjedli ,ale zapewne byłoby ciekawie.
Teraz wersja z kobietą. Tu chętnie na kolacje ze mną poszłaby Marilyn Monroe.Fajnie by było pogadać z kobietą ,o której za jej życia marzył każdy faect,a może by mi jeszcze happy birthday zaśpiewała.
8. Czy zastanawiałeś się nad sprzedażą zdjęcia Niggaza w sukience jakimś brukowcom?
Owszem, póbowałem w róznych gazetach,jednak większość odmawiała ,gdy się orientowali,że Niggaz nie jest czarny. Murzyn w białej sukience to jest to,ale biały niebardzo. Skończyło się na tym,ze Niggaza zobaczymy za dwa tygodnie na okładce 'Mojego psa'.
9.Czy poza internetem gdy spotykasz ludzi Ci obcych też lubisz się troszkę ponaśmiewać? Ciekawi mnie czy na forum jesteś taki sam jak poza nim
Tak, moj styl bycia na forum jak i w życiu jest taki sam,zresztą myśle ,że dotyczy to każdego,trudno przez długi okres czasu udawać kogoś innego,nawet w internecie.A czy lubie się naśmiewywac? chyba tak. Podobno mam poczucie humoru, takie przynajmniej głos dochodzą do mnie z zewnątrz. Ogólnie lubie się śmiać, lubie też troche ponabijać się z innych,ale nie przysparza mi to wrogów, zreszta sam z siebie też się lubie śmiać. Więc wychodzi na to, że wesoły człowiek ze mnie i to chyba prawda.
10. Temat "Pytania do..." jest Twojego autorstwa. Z czasem cieszy się on coraz mniejszym zainteresowaniem. Jak dużo pytań dostajesz przeciętnie? Czy często musisz sam układać pytania oraz czy cenzurujesz pytania?
Traci zainteresowanie i to mnie troche martwi, szczególnie,ze większość z ciekawych osób już odpowiadała i to zainteresowanie może spaść jeszcze bardziej. Obecie pytania przeszyłają mi 3-4 osoby, wiec 10 można jakoś skleic, jak brakuje pytań to dodaje swoje,ale pierwszeństwo zawsze mają pytania przesłane przez was. Pytań nie cenzuruje,bo jak narazie nie było takiej potrzeby. A przy okazji zachęcam do ciagłego przesyłania pytań tych którzy to robią regularnie ,jaki i tych którzy jeszcze tego nie robili.
11. Czy było takie pytanie przesłane do Ciebie w związku z "Pytaniami do..." które najbardziej zapadło Ci w pamięci a nie zostało ujawnione na forum ogólnym? Jeśli tak to podziel się nim dziś z nami.
Tu krótko. Żadne pytanie jako szczególnie w pamięć mi nie zapadło,a gdyby już takie było to napewno byłoby zadane.
12. Zawsze marzyłeś o tym, aby zostać moderatorem. Czy to prawda, że http://pokeforum.be/pokemon-rulez-vf84.html złożyła Ci intratną propozycję posady moderatora? Czy opuścisz w takim razie nasze forum?
To prawda. Otrzymałem taką oferte,jestem na etapie zaznajamiania się z propozycją. Jak już się zorientowałem, na starcie jako jedyny na forum ostrzymuje prawo do avatara z pikaczu. Kusi mnie to.Z drugiej strony, niby fajnie forum pokoemon, ale jakby nie patrzeć i na tym forum takich obiektów nie brakuje. Tu pozdrawiam Buncha, PrOtEcToRa i innych. Decyzji jeszcze nie podjąłem, jak narazie pozostaje w stałym kontakiecie z adminem pokeforum. Jedno moge powiedzieć, z forum pilka.pl narazie nie odchodze.
13. Wygrałeś ankietę na największego fana Krzysztofa Jarzyny. Kiedy miałeś zamiar się ujawnić ze swoim uwielbieniem do tego wspaniałego i wybitnego człowieka, będącego idolem ludzkości, najpoważniejszym kandydatem do Nobli we wszystkich kategoriach, który w ogóle nie zadaje tego pytania?
Nie wiem jaki sens ma to pytanie,ale trudno. Fanem Jarzyny niestety nie jestem, bo mi przysłał 16 zamiast 10 pytań. Poza tym używa za wielu emotikonek, ma brzydki avatar,jest moderatorem i takie tam. Nie chce mi się odpowiadać.
14.Co jadasz na obiady?
Ooo to śwwetne pytanie,chyba nawet lepsze niż poprzednie. To róznie jadam. Stołuje się u swojej mamy i jem wszystko co serwuje, na nic nie wybrzydzam. Jakiś tam swoich ulubionych potraw nie mam,więc kończe.
15. Ulubiona wódka i historie z nią związane?
To od Piwusa jest?
16. Skąd ten nick?
To ze szkoły. Naczycielka na każdej lekicji myliła moje imie i tak też się tu zarejestewałem.